Miralay Winters
80+
Mediamarkt club'e üye olanlara ilk alışverişe özel 50tl indirim kuponu veriyormuş. Üye olalı 1 gün geçti hala kupon gelmedi. Bildiğiniz başka indirim kodu var mı?
Evet tamamladım. ama Hoş geldin kuponum gelmediMediaMarkt CLUB'a özel avantaj ve promosyonlar
MediaMarkt CLUB'a özel avantaj ve promosyonlarwww.mediamarkt.com.tr
Yeni üye olanlara hoşgeldin kuponu, doğum gününde 50 TL’lik doğum günü kuponu, 3, 6, 9 ve 12. alışverişlerde ürünün fiyatına göre 30, 60 ve 120 TL değerinde indirim kuponu veriliyor.
Bu arada bütün üyelik sürecini tamamladın değil mi?
Pardon pardon. "Üyelik başvurusu anında beyan edilen doğum gününüzde 50 TL değerinde indirim fırsatı sağlayan MediaMarkt CLUB, aynı zamanda üyelikten sonraki 48 saat içinde kullanılabilecek 50 TL’lik indirim kuponunu da kulanımınıza sunmaktadır. Tüm mağazalarımızda kullanabileceğiniz bu indirimler aynı zamanda mobil uygulama ve internet sitemiz üzerinden yapacağınız alışverişlerinizde de geçerli olacaktır. Tek koşul, 500 TL ve üzerindeki alışverişlerinizde bu indirim kuponunu kullanabilirsiniz."
500TL ve üzeri alışverişlerde kullanılıyormuş maalesef.
Hocam bu kupon sadece 500TL üzeri alışverişlerde kullanılabilir deniliyor. Yazdıklarımı tekrar okuyun.Evet tamamladım. ama Hoş geldin kuponum gelmedi
Trendyol'da var mı ya indirim kuponu falan ?Hocam bu kupon sadece 500TL üzeri alışverişlerde kullanılabilir deniliyor. Yazdıklarımı tekrar okuyun.
Bildiğim ve duyduğum yok. Sitesine de baktım pek bir şey göremedim. Eğer trendyol yine indirim kuponu verseydi neredeyse her yerde reklamını görürdük zatenTrendyol'da var mı ya indirim kuponu falan ?
500tl üzeri olduğunu biliyorum zaten aldığım ürün 2bin tl. fakat kupon gözükmüyorHocam bu kupon sadece 500TL üzeri alışverişlerde kullanılabilir deniliyor. Yazdıklarımı tekrar okuyun.