mediamarkt ve vatanda ki adamlar bana aşağıdaki belirttiğim sistemde rx 580 e kadar takarsın dediler doğrumudur?

dmsga

80+
Reaksiyon skoru
148
sistem özelliklerim
ryzen 3 1200af yeni versiyon
gigabyte a320m-h anakart
8 gb 3000 mhz ram
600w psu
arkadaşlar orada ki adamlara sorduğumda ekran kartının uyumluluğu anakart ve psu ya baglıymıs ve suan ki sistemime rx 580 8gb oc takabilirmişim? doğruysa gidip alıcam.
yardımcı olursanız sevinirim.

Takarsında darboğaz olur diye düşünüyorum.

sistem özelliklerim
Gigabyte a320m-h anakart
8 gb 3000 mhz ram
600w PSU
arkadaşlar orada ki adamlara sorduğumda ekran kartının uyumluluğu anakart ve PSU ya baglıymıs ve suan ki sistemime rx 580 8gb oc takabilirmişim? doğruysa gidip alıcam.

Darboğaz olursa parasını onlar ödüyormu ?

RX 570 i zor besleyen bir işlemci 1200AF.

sistem özelliklerim
Gigabyte a320m-h anakart
8 gb 3000 mhz ram
600w PSU
arkadaşlar orada ki adamlara sorduğumda ekran kartının uyumluluğu anakart ve PSU ya baglıymıs ve suan ki sistemime rx 580 8gb oc takabilirmişim? doğruysa gidip alıcam.
Darboğaz olacak fakat az bir miktarda ben olsam alırdım.

5 6 çalışana sordum hepsi hiç bir sıkıntı olmaz dedi arada kaldım valla
Çalışanlar zaten satmak için söylerlerde benim tahminimce darboğaz olur bilen birileri yardımcı olur sana şimdi.

İşlemciyede bağlı sadece o saydıklarına bakarak alırsak ohoo. O sisteme en fazla RX 570 takılır.

bana besler dedi herkes hayda anlamadım bu işi

Vatan daki çalışanlar zaten %90 cahil, Mediamarkt da eskiden öyleydi şimdi nasıl bilmem ama aç youtube yi canlı testlere bak zor olmamalı dimi youtubeyi girmek :).

Sana tavsiyem RX 570 al geç o işlemciye uygun ekran kartı RX 570.

Vatan daki çalışanlar zaten %90 cahil, Mediamarkt da eskiden öyleydi şimdi nasıl bilmem ama aç youtube yi canlı testlere bak zor olmamalı dimi youtubeyi girmek :).

Sana tavsiyem RX 570 al geç o işlemciye uygun ekran kartı RX 570.
1650 olurmu peki?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,923
Üyeler
174,941
Son üye
Yasofbjdu
Geri