Neler Yeni

MediMarkt alışveriş deneyiminiz nasıldı?

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Dostlar MediaMarkt üzerinden TCL 10 PLUS cep telefonu alacağım. MediaMarkt internet sitesinden daha önce alışveriş yapanlar deneyimlerini, paketlemeyi ve hizmetlerin nasıl olduğunu kısaca anlatabilirse sevinirim.
:)

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Monitör almak için gitmiştim.Bir model seçtim.Görevli kişiyle biraz konuştuk.Model hakkında bilgi verdi.Hizmet iyiydi açıkçası.5 dakika içinde aldım zaten :D.Herhangi bir sorun çıkmadı,kullanıyorum şu an.

AKAsienna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Akif Kaya
İnternetten de alsanız mağazadan da alsanız teknik servis, garanti vb. işler için herhangi bir şubeye gitmeniz gerekiyor. Benim deneyimlerime göre gayet iyiler 3 adet kulaklı kullanıyorum(kulakiçi-kulaküstü-gaming). Herbirinin de herhangi bir arıza, bozulma vs. durumunda hiç sorun yaşamadım zaten firmayla onlar iletişime geçiyorlar siz direkt mağazayla iletişime geçiyorsunuz. Benim fikrimce teknoloji mağazaları arasında 1 numara.

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,289
İsim
Evren avcı
mousemi oradan almıştım paketle falan iyiydi yani.

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnternetten de alsanız mağazadan da alsanız teknik servis, garanti vb. işler için herhangi bir şubeye gitmeniz gerekiyor. Benim deneyimlerime göre gayet iyiler 3 adet kulaklı kullanıyorum(kulakiçi-kulaküstü-gaming). Herbirinin de herhangi bir arıza, bozulma vs. durumunda hiç sorun yaşamadım zaten firmayla onlar iletişime geçiyorlar siz direkt mağazayla iletişime geçiyorsunuz. Benim fikrimce teknoloji mağazaları arasında 1 numara.
mousemi oradan almıştım paketle falan iyiydi yani.
Monitör almak için gitmiştim.Bir model seçtim.Görevli kişiyle biraz konuştuk.Model hakkında bilgi verdi.Hizmet iyiydi açıkçası.5 dakika içinde aldım zaten :D.Herhangi bir sorun çıkmadı,kullanıyorum şu an.
Teşekkürler

Avolay

80+ Gold

TALHA MURAT

80+ Silver
Dostlar MediaMarkt üzerinden TCL 10 PLUS cep telefonu alacağım. MediaMarkt internet sitesinden daha önce alışveriş yapanlar deneyimlerini, paketlemeyi ve hizmetlerin nasıl olduğunu kısaca anlatabilirse sevinirim.
Mediamarktan alma ben 2.5 sene önce oradan one s alacaktım işte oradaki görevliye sordum anlattı bekle indirime girer falan dedi bir baktım 1 hafta sonra fiyatı zamlanmış bende gittim aldım kaçırmadan ama hakkımı helal etmiyorum.

AKAsienna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Akif Kaya
KazıkMarkt
:D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Son zmamanlarda düzeltiyorlar yavaştan kendilerini özellikle kampanyalarda
Rakiplerine göre fiyatlarda farklar oluyor evet ama verdikleri hizmet için değer bence.

rtx 3090

80+ Silver
en son 2 3 yıl önce kuulaklık mı ne almıştım sanırım güzel hizmetleri iyiydi die hatırlıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,807
Üyeler
164,564
Son üye
Key56
Top Bottom