Neler Yeni

Mega.nz Premium Üyelik

ulaslan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Ulaş Aslan
Telefonum 16 gb olduğu için alan yetmiyordu bende videolarımı fotoğraflarımı vs eşitlemek için megayı kullanıyorum. Mega alanı dolduğundan premium üyelik almam gerektiği ve almazsam dosyalarımın silineceği ibaresi geldi. Mobilde en düşük üyelik 13 tl gözüküyor pcde 40 tl civarı. Şimdi mobilden 13 tl olanı alırım ama 40 tl çeker diye şüphelerim var. Daha önce premium alan oldu mu?

Pompake

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Telefonum 16 gb olduğu için alan yetmiyordu bende videolarımı fotoğraflarımı vs eşitlemek için megayı kullanıyorum. Mega alanı dolduğundan premium üyelik almam gerektiği ve almazsam dosyalarımın silineceği ibaresi geldi. Mobilde en düşük üyelik 13 TL gözüküyor pcde 40 TL civarı. Şimdi mobilden 13 TL olanı alırım ama 40 TL çeker diye şüphelerim var. Daha önce premium alan oldu mu?
Google Drive aynı işi görmüyor muydu ücretsiz bir şekilde

ulaslan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Ulaş Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Google Drive aynı işi görmüyor muydu ücretsiz bir şekilde
megada ücretsiz ama alan dolunca ve uzun süre dolu alanda kalınca dosyalar siliniyormuş, böyle olacağını hiç düşünmezdim. Alan dolduktan bi 30 gün boyunca alanın doldu uyarısı veriyordu, 30 gün sonunda ee yeter artık dercesine premium al dosyalarını silerim ibaresi çıktı. Google Drive ve diğer bulut uygulamalardada aynı şey vardır bence. Adamların verdiği bedava alanı aşa aşa kullanıyorsun sonuçta
Mesaj otomatik birleştirildi:

megada ücretsiz ama alan dolunca ve uzun süre dolu alanda kalınca dosyalar siliniyormuş, böyle olacağını hiç düşünmezdim. Alan dolduktan bi 30 gün boyunca alanın doldu uyarısı veriyordu, 30 gün sonunda ee yeter artık dercesine premium al dosyalarını silerim ibaresi çıktı. Google Drive ve diğer bulut uygulamalardada aynı şey vardır bence. Adamların verdiği bedava alanı aşa aşa kullanıyorsun sonuçtaen yüksek d
en yüksek depolama alanı veren mega bu arada. Bi 180-365 gün boyunca 50 gb veriyor. Google driveda vs bildiğim kadarıyla bu kadar değil

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Drive'da yok galiba ama 15gb ile sınırlı.

Drive'da 100gb 5.79 aylık. 200gb 11.59 hangisi avantajlı ise onu kullanın.

2TB ise 28.99 aylık

ulaslan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Ulaş Aslan
Drive'da yok galiba ama 15gb ile sınırlı.

Drive'da 100gb 5.79 aylık. 200gb 11.59 hangisi avantajlı ise onu kullanın.

2TB ise 28.99 aylık
işte bu yüzden en mantıklısı mega, böyle olacağını bilseydim çift hesap kullanırdım. Foto ve videolara bakmak için mega kadar stabil ve rahat gelmedi bana gdrive

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Telefonum 16 gb olduğu için alan yetmiyordu bende videolarımı fotoğraflarımı vs eşitlemek için megayı kullanıyorum. Mega alanı dolduğundan premium üyelik almam gerektiği ve almazsam dosyalarımın silineceği ibaresi geldi. Mobilde en düşük üyelik 13 TL gözüküyor pcde 40 TL civarı. Şimdi mobilden 13 TL olanı alırım ama 40 TL çeker diye şüphelerim var. Daha önce premium alan oldu mu?
Telefonunuz nedir?
Micro SD kart desteği varsa bence kart almak daha mantıklı.

ulaslan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Ulaş Aslan
Telefonunuz nedir?
Micro SD kart desteği varsa bence kart almak daha mantıklı.
Sd kullanıyordum ama bozuldu hala yeni bir tane edinmedim, bulut servislerini kullanıyorum. 16 gb telefon kullanmak insanı cidden kanser ediyor. En yakın zamanda bol alanlı bir telefon almaya bakacağım.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Sd kullanıyordum ama bozuldu hala yeni bir tane edinmedim, bulut servislerini kullanıyorum. 16 gb telefon kullanmak insanı cidden kanser ediyor. En yakın zamanda bol alanlı bir telefon almaya bakacağım.
Resimleri falan bilgisayarda yedekle?
Bende 32GB'lık telefon kullanıyorum. Resimleri bilgisayarda yedekliyorum. Daha 15-16 GB boş alan var. :D

ulaslan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Ulaş Aslan
Resimleri falan bilgisayarda yedekle?
Bende 32GB'lık telefon kullanıyorum. Resimleri bilgisayarda yedekliyorum. Daha 15-16 GB boş alan var. :D
1 2 senedir bilgisayarım yoktu. Bu bulut servislerini 1 2 yıldır kullanıyorum. Şimdi bilgisayarım var, pc ye dosyaları atmak mantıklı ama artık bir işe giriştik. Dosyaların tek bir çatı altında durması daha iyi hem de telefon elinin altında, foto ve videolara bakmak için bilgisayarı yanında taşımak zor :)

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
1 2 senedir bilgisayarım yoktu. Bu bulut servislerini 1 2 yıldır kullanıyorum. Şimdi bilgisayarım var, PC ye dosyaları atmak mantıklı ama artık bir işe giriştik. Dosyaların tek bir çatı altında durması daha iyi hem de telefon elinin altında, foto ve videolara bakmak için bilgisayarı yanında taşımak zor :)
google fotograflara da yedekleyebilirsin

ulaslan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Ulaş Aslan

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
o hizmet kapanacak diye biliyorum? Artık alışık olduğum bir servis ve her fotoğrafın aynı çatı altında olması daha güzel. Başka servise geçersem eğer dosyları indirip tekrar oraya uploadlamam gerekecek baya zor ve sıkıntı iş.
google servisleri kolay kolay kapatilmaz mega.nz bi saldirida dump olabilir ucretsiz bu arada google fotograflar bosuna para yuklemeyin megaya

ulaslan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Ulaş Aslan
google servisleri kolay kolay kapatilmaz mega.nz bi saldirida dump olabilir ucretsiz bu arada google fotograflar bosuna para yuklemeyin megaya
bir seferlik yüklemek zorundayım, dosyalarımı kaybedeceğim yoksa.

Top Bottom