Neler Yeni

Megane 2 VS Honda Civic VS Fiat Punto

Hangisini alırdınız ? SADECE TASARIMA BAKMAYIN

• Fiat Punto

• Honda Civic

• Megane 2

• Kararsızım

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet

TRG-Onur

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Megane a bakın, 2 araçta ağır hasar kaydı var büyük ihtimal airbaglar patlak, megane daha kullanılışlı ve daha az yakıyor, benzin lpg pek önermiyorum

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
honda bütçeni aşıyor
Vay canına yemin etmezsen inanmam. 2 Kelime okuyamıyor musun ?
!! İLANLAR ARABANIN KASA TİPİNİ BELİRTMEK AMAÇLIDIR !!
Biliyodum birinin böyle diyeceğini. O yüzden böyle belirttim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Megane a bakın, 2 araçta ağır hasar kaydı var büyük ihtimal airbaglar patlak, megane daha kullanılışlı ve daha az yakıyor, benzin lpg pek önermiyorum
Vaay 2 kelime okumuyorum Hawli 😎

lerensavasl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
Eren Savaş
Honda'lar beni çok çekiyor ya.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
bu 3 ilandan üçüne de 10 saniyeden fazla bakmam. memlekette ikiye bölünüp toplanmış arabaları kazasız diye satıyorlar. bunlar bir de ağır hasar kayıtlı. hele honda. arabanın üzerinde ne kadar macun olduğu boyadan belli. meganeda da düzgün duran yeri yok. ön taraf ayrı yamuk, kapılar ayrı orantısız. puntonun da airbag açıp tamir edildiği çok bariz belli göğüsten. hepsi açmıştır da, sadece puntonun işçiliği kötü.

ben hiç birini tavsiye etmem. bu piyasada bu paralara araba alacaksan gösterişi unutup sorunsuz araba almak en mantıklısı.

Bery

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,783
İsim
Yiğit Beren Sağlam
Instagram
syigitberen
Discord
Yeeeeeet#1981

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
bu 3 ilandan üçüne de 10 saniyeden fazla bakmam. memlekette ikiye bölünüp toplanmış arabaları kazasız diye satıyorlar. bunlar bir de ağır hasar kayıtlı. hele honda. arabanın üzerinde ne kadar macun olduğu boyadan belli. meganeda da düzgün duran yeri yok. ön taraf ayrı yamuk, kapılar ayrı orantısız. puntonun da airbag açıp tamir edildiği çok bariz belli göğüsten. hepsi açmıştır da, sadece puntonun işçiliği kötü.

ben hiç birini tavsiye etmem. bu piyasada bu paralara araba alacaksan gösterişi unutup sorunsuz araba almak en mantıklısı.
Sanırım sende kör olmadığına göre, yazıları umursamıyorsun he başlık ne bu vs bu ilanlar var he hiç biri alınmaz.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Sanırım sende kör olmadığına göre, yazıları umursamıyorsun he başlık ne bu vs bu ilanlar var he hiç biri alınmaz.
bu paralara bu arabaların kazasınızını bulamayacağına göre şunu tekrar yazayım.

" bu piyasada bu paralara araba alacaksan gösterişi unutup sorunsuz araba almak en mantıklısı. "

Top Bottom