Neler Yeni

Yardım Opel Astra K vs Honda Civic Sport

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Civic bence 12 yillik civic sahibiyiz hic sikinti cıkarmadi. Ve daha spor duruyor.
Arka camın görüşü çok kısıtlı. Yani şahsen çok beğenmedim o yönünü. Dış görünüşü güzel sadece.

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,705
İsim
Yavuz
Hocam opel de mekanik sıkıntılar olabiliyormuş sorunsuz araba istiyorsan civic. Bakım ucretleride düşük. 2021 civic lpg li aracımı en son 1700 e yaptırmıştım bakımını. Opele göre daha güçlüdür.

OnurCiftci26

80+ Bronze
Ben açıkçası çok kararsız kalırdım konu sahibi ben olsaydım.
Ben de çok kararsızım. Hondanın yakıtı fazla ve yalıtımı kötü ve trim sesleri Astra'ya göre daha fazla diyorlar kafam allak bullak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam opel de mekanik sıkıntılar olabiliyormuş sorunsuz araba istiyorsan civic. Bakım ucretleride düşük. 2021 civic lpg li aracımı en son 1700 e yaptırmıştım bakımını. Opele göre daha güçlüdür.
Yalıtımı kötü ve trim sesi çok diyorlar Honda'da öyle mi gerçekten?

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Ben de çok kararsızım. Hondanın yakıtı fazla ve yalıtımı kötü ve trim sesleri Astra'ya göre daha fazla diyorlar kafam allak bullak.

Hangi modellerde oluyor bilmiyorum ama civiclerde ön cam kenarındaki direklerden tavan çöküyor diye biliyorum. Hala devam ediyor mu bilmiyorum.

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf
civic ama yeni kasalarda kronik sorunlar var diye biliyorum ama sana kalmış.

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Honda atik arabadır ama Opel daha ağırbaşlı ve sağlamdır. İkisini de kullandım diyebilirim. Civic'in yeri ayrı ama bu noktada Astra K tercih ederdim. Civic'in yeni modellerini pek beğenmiyorum.

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
civic ama yeni kasalarda kronik sorunlar var diye biliyorum ama sana kalmış.
Heh benim dediğim tavan direklerinden çökme sorunu bu galiba. Babam zamanında söylüyordu hep. Aslında Opel güzel ama motor hacmi küçük olduğu için ve 130hp verdiğinden tırstırıyor.

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf
Heh benim dediğim tavan direklerinden çökme sorunu bu galiba. Babam zamanında söylüyordu hep. Aslında Opel güzel ama motor hacmi küçük olduğu için ve 130hp verdiğinden tırstırıyor.
aynen ama sağlam araç diğer araçlar gibi çok masraf yapmıyor Japon araçlar

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Pardon 145 HP miş. Yine bana göre çok fazla. 1.6 atmosferik motorda opelin 140hp civarı gücü varken bunu turbo ile kazanması ekonomik olabilir ama çok uzaklaştırıcı bir sebep oluyor benim için.

OnurCiftci26

80+ Bronze
Hangi modellerde oluyor bilmiyorum ama civiclerde ön cam kenarındaki direklerden tavan çöküyor diye biliyorum. Hala devam ediyor mu bilmiyorum.
O sedan modellerde vardı Türkiye'de üretilen ve daha sonra düzeltildi. Bu hatchback kasa İngiltere'de üretiliyor.

Pardon 145 HP miş. Yine bana göre çok fazla. 1.6 atmosferik motorda opelin 140hp civarı gücü varken bunu turbo ile kazanması ekonomik olabilir ama çok uzaklaştırıcı bir sebep oluyor benim için.
Neden uzaklaştırıcı bir sebep? Bakımlarını iyi ve zamanında yaptırırsan bir sıkıntı çıkarmaz turbo.

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,705
İsim
Yavuz

Evet biraz yalıtımı kötü o kadar da değil ama. Trim duymadım ben sıkıntı yok benimkinde. Trim çoğu arabada olabilir. Bence değer gider yalıtım yaptirabilirsin araca.

Top Bottom