Neler Yeni

Megane 4 2022 1.3tce joy paket için dokunmatik ekran önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Yusuf Mert Tatar
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar/Yazılım/Mühendislik
Bütçe
22500
-1920x1080P
-OLED veya QLED
-6GB+ RAM
-64GB+ Depolama
-4+ çekirdekli işlemciye sahip

İlk arabam oldu çok şükür ama radyosu çok eski duruyor ve sinirim bozuluyor bu myltimedya olaylarındanda çok anlamıyorum araba işlerinde yeniyim kusura bakmayın eğer isteklerim imkansız ise benim isteklerimi de anladı iseniz yönlendirme yapsanız da olur teşekkürler şimdiden. araşyırıyorum araştırıyorum ama bulamayacak gibiyim kriterlerim mi fazla bilemedim ama kusura bakmayın. hayırlı akşamlar.

gavanoz

80+
hocam şöyle bir şey buldum ama bi bakın isterseniz ben de anlamam bu işlerden kendi arabam için bakmıştım bu siteden hala almadım ama istediğiniz özelliklere sahip gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Yusuf Mert Tatar
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam şöyle bir şey buldum ama bi bakın isterseniz ben de anlamam bu işlerden kendi arabam için bakmıştım bu siteden hala almadım ama istediğiniz özelliklere sahip gibi
Eyvallah hocam iki sorum olacak bu
-4gb ram yavaşlık çıkarır mı?
-1024x768 ekran küçük olsa da kalitesiz gösterir mi
(Not: kalitesizden kastım pikselleri gözüken 1.000 tl'lik market tabletleri gibi)

gavanoz

80+
Eyvallah hocam iki sorum olacak bu
-4gb ram yavaşlık çıkarır mı?
-1024x768 ekran küçük olsa da kalitesiz gösterir mi
(Not: kalitesizden kastım pikselleri gözüken 1.000 tl'lik market tabletleri gibi)
hocam zaten yapacağınız şey youtubedan video açmak veyahut işte spotify veya ekran yansıtma vs. yani görüntü olarak sanmıyorum o kadar kötü olacağını işinizi görecek kadar olur diye düşünüyorum ve bu yüzden de ram de aynı şekilde yeterli olur diye düşünüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Yusuf Mert Tatar
İlgilendiği Kategoriler
hocam zaten yapacağınız şey youtubedan video açmak veyahut işte spotify veya ekran yansıtma vs. yani görüntü olarak sanmıyorum o kadar kötü olacağını işinizi görecek kadar olur diye düşünüyorum ve bu yüzden de ram de aynı şekilde yeterli olur diye düşünüyorum
Teşekkürler hocam haklısın hani başka bir şey yapmayacağım, düşündüm de şimdi harbi boş yapmışım :D hakkını helal et hayırlı akşamlar.

gavanoz

80+
hocam yine içiniz rahat etmezse şöyle bir multimeyda daha buldum çözünürlük bi tık daha düşük ama özellik olarak daha iyi gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Yusuf Mert Tatar
İlgilendiği Kategoriler
hocam yine içiniz rahat etmezse şöyle bir multimeyda daha buldum çözünürlük bi tık daha düşük ama özellik olarak daha iyi gibi
Bu biraz daha güzel geldi şimdi ekranını belirtmemişler ama OLED galiba hafızası vs. de güzel android 14 olması daha iyi diğer 13.0 idi galiba ram olarak da üstün işlemci bakımından eşit arada 1.300 TL fark var neredeyse hiçbirşey teşekkürler ilgin ve nezaketin için ikisinide canlı olarak inceleyeceğim araca taktıktan sonra fotoğrafını atarım buraya :)

gavanoz

80+
hocam siteleri biraz araştırın ama isterseniz önce, güvenilirlik olarak bişey diyemem yinede varsa satıcı olarak aynı kişilerden trendyol hepsiburada n11 gibi siteler üzerinden alın. hocam fotoğrafı bekliyorum bende kendi aracım için almayı düşünüyorum aracım biraz eski ama yaptırdığınız zamanda detaylarını yazarsanız çok sevinirim.teşekkür ederim şimdiden

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Yusuf Mert Tatar
İlgilendiği Kategoriler
hocam siteleri biraz araştırın ama isterseniz önce, güvenilirlik olarak bişey diyemem yinede varsa satıcı olarak aynı kişilerden trendyol hepsiburada n11 gibi siteler üzerinden alın. hocam fotoğrafı bekliyorum bende kendi aracım için almayı düşünüyorum aracım biraz eski ama yaptırdığınız zamanda detaylarını yazarsanız çok sevinirim.teşekkür ederim şimdiden
EmrGarage'a biraz üstten baktım youtube kanalları varmış arkadaşların. Siteden almam muhtemelen gidip taktırırım zaten, birde bildiğim kadarıyla megane 4 2016 ve üstü 1.6 1.6dci 1.5dci 1.3tce modellerinin joy ve touch paketlerinin hepsinin içinin neredeyse aynı olduğunu biliyorum sizin aracınız nedir merak ettim şimdi siz bana yardım ettiniz kendimi borçlu hissettim belki bir yardımım dokunur bilgi alışverişi dönmüş olur

gavanoz

80+
gidebileceğiniz bi yerse öylesi daha iyi olur hocam. alsam kime yaptırırım nasıl yaparım bilmiyorum bende o kadar. aracım 2008 ford fusion 1.6 lux hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Yusuf Mert Tatar
İlgilendiği Kategoriler
gidebileceğiniz bi yerse öylesi daha iyi olur hocam. alsam kime yaptırırım nasıl yaparım bilmiyorum bende o kadar. aracım 2008 ford fusion 1.6 lux hocam
İstanbulda oturuyorsanız güvenilir yer sayısı fazladır herhalde bizim akrabaların hepsi araç işlerini maslak taraflarında hallediyorlar. Bende aldıktan sonra maslağa giderim büyük ihtimalle.

Bir de sizin aracınız için bir görsel buldum internette ön konsolunu tam bilmiyorum ama yinede paylaşayım belki yardımcı olmuş olurum çorbada tuzumuz olmyş olur inşallah

Ekler

• indir (20).jpeg
    indir (20).jpeg
    10.3 KB · Hit: 4

eseko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ahmet
Hocam bunların ekranlarını genelde oled yapmazlar ve çoğunluğu belirtilen özellikte olmaz ilk gönderileni görmüştüm çok hoş ve net duruyordu. Düzgün bir araştırma yapmadan kesinlikle alma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,029
Üyeler
168,371
Son üye
farukhilmik
Top Bottom