1 Haftalık Cihazı 15.000 TL'ye aldım ama hala vazgeçme fırsatım var.Fiyat?
Telefonun özelliklerine göre fiyatı muazzam. Bu telefonda 2k ekran da olsaydı tadından yenmezdi. Fakat olmasa bile PPI değeri ve ekranın OLED olması da zaten mükemmel. Wi-Fi 7, 144 Hz ekran, Samsung ISOCELL GN5 Sensör, Stereo hoparlör ve Snapdragon 8 gen 2 işlemci bulunuyor telefonda. Bu özelliklere 15 bin liraya sahip olmak başka bir telefonda mümkün değil. Nereden buldunuz cihazı? Yurtdışı olduğu aşikâr zaten, IMEI işini nasıl hallettiniz? Ayrıca şu yurtdışından gelen telefonların geçici kullanım süresi 6 aya çıktı ve bu telefon da çift hatlı. Bu da telefonu kaydetmeden de kullanılabilir yapıyor sanırım. Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum bu konuda bilgi sahibi iseniz bilgi verebilir misiniz?1 Haftalık Cihazı 15.000 TL'ye aldım ama hala vazgeçme fırsatım var.
Cevabınız için çok teşekkür ederim, sahibinden üzerinden aldım kaportayı gönderdim bir kaç gün içerisinde alacağım, imei e devletten sorgulattım kayıt edilmiş cihaz, teknomehmet mevcut istanbulda o kayıt yapıyor 1000₺ ye 6 aylık süresi ise sanırım doğrulanmamış bir bilgi tam bir bilgim yok maelesefTelefonun özelliklerine göre fiyatı muazzam. Bu telefonda 2k ekran da olsaydı tadından yenmezdi. Fakat olmasa bile PPI değeri ve ekranın OLED olması da zaten mükemmel. Wi-Fi 7, 144 Hz ekran, Samsung ISOCELL GN5 Sensör, Stereo hoparlör ve Snapdragon 8 gen 2 işlemci bulunuyor telefonda. Bu özelliklere 15 bin liraya sahip olmak başka bir telefonda mümkün değil. Nereden buldunuz cihazı? Yurtdışı olduğu aşikâr zaten, IMEI işini nasıl hallettiniz? Ayrıca şu yurtdışından gelen telefonların geçici kullanım süresi 6 aya çıktı ve bu telefon da çift hatlı. Bu da telefonu kaydetmeden de kullanılabilir yapıyor sanırım. Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum bu konuda bilgi sahibi iseniz bilgi verebilir misiniz?
16-17.5 civarına Xiaomi 13 almak daha mantıklı. Günümüz cihazları için ekran parlaklığı baya düşük, 128 GB depolamada UFS 3.1 geliyor, Xiaomi 13'ün daha iyi kamerası var1 Haftalık Cihazı 15.000 TL'ye aldım ama hala vazgeçme fırsatım var.
Xiaomi yi pek beğenmiyorum.16-17.5 civarına Xiaomi 13 almak daha mantıklı. Günümüz cihazları için ekran parlaklığı baya düşük, 128 GB depolamada UFS 3.1 geliyor, Xiaomi 13'ün daha iyi kamerası var
Yurtdışı cihazları 6+6 ay kullanabilme gurbetçiler yani çifte vatandaşlar için geçerli bizim gibi trde yaşayanlar için geçerli değilTelefonun özelliklerine göre fiyatı muazzam. Bu telefonda 2k ekran da olsaydı tadından yenmezdi. Fakat olmasa bile PPI değeri ve ekranın OLED olması da zaten mükemmel. Wi-Fi 7, 144 Hz ekran, Samsung ISOCELL GN5 Sensör, Stereo hoparlör ve Snapdragon 8 gen 2 işlemci bulunuyor telefonda. Bu özelliklere 15 bin liraya sahip olmak başka bir telefonda mümkün değil. Nereden buldunuz cihazı? Yurtdışı olduğu aşikâr zaten, IMEI işini nasıl hallettiniz? Ayrıca şu yurtdışından gelen telefonların geçici kullanım süresi 6 aya çıktı ve bu telefon da çift hatlı. Bu da telefonu kaydetmeden de kullanılabilir yapıyor sanırım. Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum bu konuda bilgi sahibi iseniz bilgi verebilir misiniz?
Fiyat?
Telefonun özelliklerine göre fiyatı muazzam. Bu telefonda 2k ekran da olsaydı tadından yenmezdi. Fakat olmasa bile PPI değeri ve ekranın OLED olması da zaten mükemmel. Wi-Fi 7, 144 Hz ekran, Samsung ISOCELL GN5 Sensör, Stereo hoparlör ve Snapdragon 8 gen 2 işlemci bulunuyor telefonda. Bu özelliklere 15 bin liraya sahip olmak başka bir telefonda mümkün değil. Nereden buldunuz cihazı? Yurtdışı olduğu aşikâr zaten, IMEI işini nasıl hallettiniz? Ayrıca şu yurtdışından gelen telefonların geçici kullanım süresi 6 aya çıktı ve bu telefon da çift hatlı. Bu da telefonu kaydetmeden de kullanılabilir yapıyor sanırım. Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum bu konuda bilgi sahibi iseniz bilgi verebilir misiniz?
16-17.5 civarına Xiaomi 13 almak daha mantıklı. Günümüz cihazları için ekran parlaklığı baya düşük, 128 GB depolamada UFS 3.1 geliyor, Xiaomi 13'ün daha iyi kamerası var
Biraz büyük ama özelliklerine göre güzel cihaz.
Yurtdışı cihazları 6+6 ay kullanabilme gurbetçiler yani çifte vatandaşlar için geçerli bizim gibi trde yaşayanlar için geçerli değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cihaz fiyatına göre güzel Flyme yazılımıda snapdragon 8 gen 2 ile gayet akıcı ve kullanışlı olur fakat meizu tam bir güncelleme özürlüsü firma adamlar android güncellemesi vermiyor zamanında X8 modelini kullandım android 8.1'de kaldı