ayarlardan windows update kısmına gel sonra güncelleştirme kısmına gel ekran görüntüsü at.Mesaj otomatik birleştirildi:
win 10 pro
Boştaki değerler nasıl?Merhaba ram kullanımı pc açıldıktan itibaren 20 gb leri görüyor açık uygulamada yok ne yapmam lazım format çok uzun sürer diye üşeniyorum başka yolu varmıdır.
20 gb lerde geziyorBoştaki değerler nasıl?
ayarlardan windows update kısmına gel sonra güncelleştirme kısmına gel ekran görüntüsü at.
ayarlardan windows update kısmına gel sonra güncelleştirme kısmına gel ekran görüntüsü at.
Hocam attığınız değerlerde LoL ve Chrome açık bilgisayarı yeniden başlatın ve hiçbir şey açmadan atın20 gb lerde geziyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
güncelleştirme geçmişine görüntüle kısmına tıkla ekran görüntüsü at.20 gb lerde geziyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
son güncellemeyi kaldırıp dener misin? ayrıca arkadaşların dediği gibi lolü kapatıp tekrar ekran görüntüsü atın.galiba bunu sordunuz son olarak
Direk format at sen rat gibi bir şey yemiş olabilirsinMerhaba ram kullanımı pc açıldıktan itibaren 20 gb leri görüyor açık uygulamada yok ne yapmam lazım format çok uzun sürer diye üşeniyorum başka yolu varmıdır.
son güncellemeyi kaldırdım ve düzeldi çok teşekkürler.son güncellemeyi kaldırıp dener misin? ayrıca arkadaşların dediği gibi lolü kapatıp tekrar ekran görüntüsü atın.