_Zaur_
80+ Silver
Dahası
Teşekkür ederim hocam bir bakayım videoya
Mesaj otomatik birleştirildi:
Açık açık anlatıyorlar. Hadi kolay gelsin.
Teşekkür ederim hocam bir bakayım videoya
Çok sağolunMesaj otomatik birleştirildi:
Biraz uğraştım ama halledebildim hocam çok ama çok teşekkür ederimMesaj otomatik birleştirildi:
Bu nasıl Türkçe? Kör oldum biraz düzgün kullanın.Saçma olucak ama benim aracımda da aynı sorun var (senin bisiklet ama mekanik olarak aynı mantık olduğu için) frene basınca tıss diye ses geliyor internetten araştırdım asbest kullanıyorlarmıştı sesi engelliyormuştu yasaklanınca artık kullanmadıkları için hafiften ses geliyormuş gibisinden bir tık mantıklı geldi doğruluk payını bilmiyorum araç daha 16binde balatayı bitirdiysem helal olsun bana.
Ne mutlu bize.Biraz uğraştım ama halledebildim hocam çok ama çok teşekkür ederim
4. Görsel mekanik disk fren hidrolik diye geçmiyor hocam. Hidrolik disk fren diye geçiyor sadece.1 -- V-Fren telli
2-- V-fren Hidrolik
3--- Mekanik disk fren Telli
3-- Mekanik disk fren Hidrolik
Bunun sizi ilgilendirdiğini düşünmüyorum ayrıca rahatsızsan okumadan geçersin.Bu nasıl Türkçe? Kör oldum biraz düzgün kullanın.
Yarısında kör oldum zaten. Okumasaydım keşke.Bunun sizi ilgilendirdiğini düşünmüyorum ayrıca rahatsızsan okumadan geçersin.
Engelleyerek mesajlarımı görmeyi engelleyebilirsinYarısında kör oldum zaten. Okumasaydım keşke.