Mekanik Klavye Arıyorum

Salu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
839
Bütçe
300
Bütçem hepsiburada indirimiyle beraber max 300 tl yani 350 tl olabilir hepsiburada da kırmızı switch önceliğim çünkü evde kullanacağım için blue switch ses çıkarır bilek desteği takılıp çıkarılmalı olmalı mutimedya tuşuna gerek yok beni tamirle garantiyle uğraştırmayan klavye olsun gamenote kb435L mavi switch diye alamıyorum ona benzer olsada olur bilek desteği olmasada olur ama dediğim gibi tuşlarda tutukluk sorunu v.s istemiyorum bekliyorum arkadaşlar

Bütçem hepsiburada indirimiyle beraber max 300 TL yani 350 TL olabilir hepsiburada da kırmızı switch önceliğim çünkü evde kullanacağım için blue switch ses çıkarır bilek desteği takılıp çıkarılmalı olmalı mutimedya tuşuna gerek yok beni tamirle garantiyle uğraştırmayan klavye olsun gamenote kb435L mavi switch diye alamıyorum ona benzer olsada olur bilek desteği olmasada olur ama dediğim gibi tuşlarda tutukluk sorunu v.s istemiyorum bekliyorum arkadaşlar
300tl red switch zor

Bütçem hepsiburada indirimiyle beraber max 300 TL yani 350 TL olabilir hepsiburada da kırmızı switch önceliğim çünkü evde kullanacağım için blue switch ses çıkarır bilek desteği takılıp çıkarılmalı olmalı mutimedya tuşuna gerek yok beni tamirle garantiyle uğraştırmayan klavye olsun gamenote kb435L mavi switch diye alamıyorum ona benzer olsada olur bilek desteği olmasada olur ama dediğim gibi tuşlarda tutukluk sorunu v.s istemiyorum bekliyorum arkadaşlar
Trendyolda rampage rmk gx9 pulsar red switch vardı bir bak bakalım.

Bir tane var ama mavi bende kullanıyorum. isterseniz atayım

çok ses çıkarıyor mu rahatsız edecek derecede yan odadakileri
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

350 TL olacak hepsiburada da ordan 50 TL indirimle 300 e gelecek
Hayır çok değil sadece odada biri varsa rahatsız olabilir yoksa diğer odalara gitmiyo ses.

Hayır çok değil sadece odada biri varsa rahatsız olabilir yoksa diğer odalara gitmiyo ses.

Mekaniktir.

çok ses çıkarıyor mu rahatsız edecek derecede yan odadakileri

350 TL olacak hepsiburada da ordan 50 TL indirimle 300 e gelecek
sadece akşam yan odalara ses gider k568 rainbow modeli güzel ona bakmanı öneririm

sadece akşam yan odalara ses gider k568 rainbow modeli güzel ona bakmanı öneririm
Hayır çok fazla gitmiyo hatta hiç kapıyı kapatmasın gene gitmez sadece odada biri varsa çok rahatsız olabilir o da mavi switch diye.

Geri