tuş algılıama hızı vs gibi etkenler var uzun vadede farkı hissedersin ve deyer ama switch keyfine bağlı ben blue kullanıyorum odada kardeşin vs vardır o zaman red al birde red fps oyunlarında tercih ediliyordu galibayıllardır membran klavye kullandım ve hiç mekanik klavye kullanmadım geçsem büyük bi fark yaratır mı?
Belki hissiyat olarak çok fark etmezsiniz ama oynayışınıza tahminen etkisi olur.
başlarda aman aman fark hissetmessin fakat 1-2 ay kullandıktan sonra membran klavyede yazmaya çalışırsan veya oynamaya o zaman daha rahat hissedebilirsin farkını
Blue switch alma çok kafa ağrıtıyor.Onun dışındada membrandan sonra mekanik basım hissi kesin ama çok sert bir hissiyat veriyor takoz gibi
Tabii ki yaratır. Çok daha hızlı ve konforlu klavyelerdir. Tabii ki iyiside var kötüsüde var ama ben orta iyi klavyeler için diyorum.
Ben de membran kullaniyordum 5-6 ay once, suanki klavyem mekanik. Harbiden fark hissediliyor.
saolun kararlaştırdım evelsi gün klavyem bozuldu ve 1 2 ay daha bekleyip azın i mekanik klavye almaya karar verdim teşekkürler yorumlarınız içintuş algılıama hızı vs gibi etkenler var uzun vadede farkı hissedersin ve deyer ama switch keyfine bağlı ben blue kullanıyorum odada kardeşin vs vardır o zaman red al birde red fps oyunlarında tercih ediliyordu galiba
rica ederiz hayırlı forumlarsaolun kararlaştırdım evelsi gün klavyem bozuldu ve 1 2 ay daha bekleyip azın i mekanik klavye almaya karar verdim teşekkürler yorumlarınız için