Neler Yeni

Mekanik Klavye Islandı Tutukluk Yapıyor

bnKerem63

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kerem Serdar
Merhabalar. Redragon k630 marka model klavyem var. Yanlışlıkla su döküldü bende hemen silip biraz kuruladım falan önce çalışıyordu sonra bazı tuşlar basınca geri gelmemeye başladı. Bunu nasıl çözebilirim yardım edebilir misiniz?

snop02

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
snop02
Merhabalar. Redragon k630 marka model klavyem var. Yanlışlıkla su döküldü bende hemen silip biraz kuruladım falan önce çalışıyordu sonra bazı tuşlar basınca geri gelmemeye başladı. Bunu nasıl çözebilirim yardım edebilir misiniz?
Corsair k70 Klavyemi 11 yılda sıvı temasından 4 kere su sekilde kurtardım.
3/2 safsu 3/1 selilozik tiner ile klavye pkakasını komple legende 5sk kadar tut ve diş fırcası vs ile sonra oksitlenme olmaması için hafif fırcala iyice kurut dene.
Ben boyle kurtardım.
Klavye gitmişse zaten denemekten baska sansın kalmıyor maalesef.

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
tozla su birleşince yapışma yapabilir öyleyse iyi temzle zamanla geçer

Monarch Leviathan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
539
İsim
Arnold Ciwardagexer
Corsair k70 Klavyemi 11 yılda sıvı temasından 4 kere su sekilde kurtardım.
3/2 safsu 3/1 selilozik tiner ile klavye pkakasını komple legende 5sk kadar tut ve diş fırcası vs ile sonra oksitlenme olmaması için hafif fırcala iyice kurut dene.
Ben boyle kurtardım.
Klavye gitmişse zaten denemekten baska sansın kalmıyor maalesef.
Hocam klavye hala yaşıyor mu ? nasıl kullandınız 11 yıl boyunca aynı klavyeyi ben dayanamazdım

snop02

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
snop02
Hocam klavye hala yaşıyor mu ? nasıl kullandınız 11 yıl boyunca aynı klavyeyi ben dayanamazdım
son sıvı temastan sonra degiştireyim dedim fiyatları gorunce tornistan yaptım.
artık patlayana kadar devam😁

Ekler

• IMG_1692.jpeg
    IMG_1692.jpeg
    1.7 MB · Hit: 10

The Semih

80+ Gold
Zamanında Rampage su gecirmez klavye almıştım, ama su geçirmez olayını pazarlama sanıyodum markada dandikliğiyle popüler çünkü. Klavyeye su döküldü hiçbirşey olmadı, sonrasında yarım litre ayran dökülünce klavyeyi temizleyemedim ve sinirlenip komple duşa soktum. İnanmıcaksınız klavye hala çalışıyor aldığım gün gibi hiçbir tuşu bozulmadı banamısın demiyor.

sarlo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Özer Öngüç
Çok enteresan şeyler yaşadım bende. Değiştirmeyi planladığım bir klavyeye (James Donkey 612) olduğu gibi kola döktüm. Zaten gözümde gidici olduğu için deney yapmaya karar verdim. Yapışkanlık gitsin diye klavyeyi yıkadım direkt suyla. Sonra kurutma makinesiyle kuruttum ve 3 gün köşeye attım. 3 gün sonra bilgisayara taktım hiç bir tuşunda sıkıntı olmadan çalışıyordu. Yani diyeceğim o ki, klavyenin elektrik bağlantısını kes, birkaç gün bekle. Sonra düzelir belki bir ihtimal. Oksitlenme tarafını bilmiyorum.

Monarch Leviathan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
539
İsim
Arnold Ciwardagexer
son sıvı temastan sonra degiştireyim dedim fiyatları gorunce tornistan yaptım.
artık patlayana kadar devam😁
Klavyeye hürmet ediyorum hocam kuzenimle aynı yaşta ve sapasağlam duruyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zamanında Rampage su gecirmez klavye almıştım, ama su geçirmez olayını pazarlama sanıyodum markada dandikliğiyle popüler çünkü. Klavyeye su döküldü hiçbirşey olmadı, sonrasında yarım litre ayran dökülünce klavyeyi temizleyemedim ve sinirlenip komple duşa soktum. İnanmıcaksınız klavye hala çalışıyor aldığım gün gibi hiçbir tuşu bozulmadı banamısın demiyor.
Klavyeniz membran mı?

Top Bottom