Neler Yeni

Mekanik klavye olmazsa olmazmıdır

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Yaşar Bey
Beni sorum şu kalvye mekanik olmazsa olmazmıdır mebran olursa oyunda eksiyemi gireriz

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,109
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Oynadığın oyuna bağlı. Lol - Dota gibi ani refleks gerektiren oyunlarda mekanik klavye seni 1 adım öne geçirir.

ttmdvrk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Efe

JassasJ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
Ela Bosak
Oyundan oyuna değişebilir oynadığın oyun türüne göre ekipmana öncelik vermen lazım.
CS:GO, Valorant, R6 Siege oynuyorsan en çok kulaklığa ve monitöre önem ver, Lol vb. oynuyorsan klavyeye önem verirsin

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,581
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
9 sene boyunca mekanik klavyesiz lol. Cs vs. Oynadım sıkıntı çekmedim. Zorunlu değil.

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
hiçbir oyunda kayda değer şekilde etkilediğini düşünmüyorum.

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
Şey zannetme yani mekanikler 1 saniye daha hızlı tepki veriyor falan değil aralarında çok az, ms'lik farklar var fakat almanında faydası var daha yumuşak bir basış hissi var hem basmaktan da zevk alabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

CSGO falan oynuyorum lol oynamam ama önerebilirsin membran
Mouse ve kulaklığa önem verin o zaman bütçe söylerseniz öneri yapabilirim membran klavye'de işinizi görür fakat bazı membranlar ile mekaniklerin farkı NKO olması 3-4 tuştan daha fazlasını algılamaz bazı membranlar fakat NKO'ya sahip mekanik klavyeler(genellikle hepsinde var), tüm tuşlara aynı anda bastığınızda hepsini algılar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Yaşar Bey
Şey zannetme yani mekanikler 1 saniye daha hızlı tepki veriyor falan değil aralarında çok az, ms'lik farklar var fakat almanında faydası var daha yumuşak bir basış hissi var hem basmaktan da zevk alabilirsin.

Mouse ve kulaklığa önem verin o zaman bütçe söylerseniz öneri yapabilirim membran klavye'de işinizi görür fakat bazı membranlar ile mekaniklerin farkı NKO olması 3-4 tuştan daha fazlasını algılamaz bazı membranlar fakat NKO'ya sahip mekanik klavyeler(genellikle hepsinde var), tüm tuşlara aynı anda bastığınızda hepsini algılar.
Klavye 100 lira mouse 200 olur

Game power warlock sence iyi midir? red switch

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
Mouse olarak

Amazon.tr olduğu için şüpheniz olmasın güvenilir hızlı bir şekilde geliyor vergi vs. yok

Klavye olarak ise:

Game power warlock sence iyi midir? red switch
Warlock önermem sorunlu bir klavye redragon bakabilirsiniz mekanik isterseniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Yaşar Bey
Mouse olarak

Amazon.tr olduğu için şüpheniz olmasın güvenilir hızlı bir şekilde geliyor vergi vs. yok

Klavye olarak ise:

teşekkür ederim

Top Bottom