Mekanik klavye önerisi

RESQuE

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba;

Ben bir mekanik klavye almak istiyorum. İnternette birsürü araştırma yaptım fakat istediğim klavyeyi bulamadım. Örneğin GAMEPOWER ORGE RGB. Metal kasa, red switch, kendi yazılımı, bilek desteği her şey var ama klavye türkçe değil o büyük enter klavyede yok arkadaş!

Aradığım özellikler
1- Büyük enter (Olmazsa Olmaz)
2- Red switch
3- Keskin dikdörtgen şekil (dikdörtgenden kastım klavyenin fazla oval olmaması veya o şekili bozacak çıkıntıların olmaması örn:
1596804365956.png

4- Metal plaka
5- Güzel bir tuş hissiyatı (bazı mebran klavyelerde tuşa basınca plastik hissini alıyosun tuş yamulacak gibi geliyor o olmasın)
6- Klavyenin fazla kaymaması
7- 400 tl ve altı
7- bilek desteği

Stoklarda bulabilirsen Gamepower Ogre RGB tavsiye ederim.
Büyük enter(olmazsa olmaz) demiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende böyle senin istediği gibi bir klayve arıyordum fakat maslesef o fiyat bandında bulunmaz.
Benim sana önerim eğer kesin red switch diyorsan rampage hydra r6 rgb almalısın.
Blue switch de olur diyorsan abdullah abinin incelediği philips klayveyi öneririm.

Büyük enter(olmazsa olmaz) demiş

Bende böyle senin istediği gibi bir klayve arıyordum fakat maslesef o fiyat bandında bulunmaz.
Benim sana önerim eğer kesin red switch diyorsan rampage hydra r6 RGB almalısın.
Blue switch de olur diyorsan abdullah abinin incelediği philips klayveyi öneririm.
türkçe tuş dizilimi olsun bide red switch olsun bunlar katı olanlar diğerleri okadar önemli değil

türkçe tuş dizilimi olsun bide red switch olsun bunlar katı olanlar diğerleri okadar önemli değil
O zaman rampage hydra r6.
Türkçe tuşlara sahip,
Bilek desteği mıknatıslı,
Ses tekerlerği var ve red switch.

Türkçe tuşlara sahip,
inan bana ses tekerleğini bir kere bile kullanmam. çünkü windows sesi 50 de sabit kulaklıktan kısıp açıyorum

Türkçe tuşlara sahip,
israf olur yani

inan bana ses tekerleğini bir kere bile kullanmam. çünkü windows sesi 50 de sabit kulaklıktan kısıp açıyorum

israf olur yani
Kardeşim o fiyat bandında türkçe tuşa sahip ve istediğin özelliklerde klavye bulman zor.
Sırf ses tekerlerği var diye israf ne demek?

Saber RGB kullanıyorum, gayet memnunum.
Dediğin her şeye sahip lakin bilek desteği yok.
Fakat hiçbir eksi oluşturmuyor, gayet güzel.
İncelememi de atayım.

Merhaba;

Ben bir mekanik klavye almak istiyorum. İnternette birsürü araştırma yaptım fakat istediğim klavyeyi bulamadım. Örneğin GAMEPOWER ORGE RGB. Metal kasa, red switch, kendi yazılımı, bilek desteği her şey var ama klavye türkçe değil o büyük enter klavyede yok arkadaş!

Aradığım özellikler
1- Büyük enter (Olmazsa Olmaz)
2- Red switch
3- Keskin dikdörtgen şekil (dikdörtgenden kastım klavyenin fazla oval olmaması veya o şekili bozacak çıkıntıların olmaması örn: Alıntıyı görüntüle
4- Metal plaka
5- Güzel bir tuş hissiyatı (bazı mebran klavyelerde tuşa basınca plastik hissini alıyosun tuş yamulacak gibi geliyor o olmasın)
6- Klavyenin fazla kaymaması
7- 400 TL ve altı
7- bilek desteği
Saber rgb ama bilek desteği yok diğer tüm özellikler mevcut. Bilek desteğini de kendin yapabilirsin istersen karar yine senin.

Geri