Mekanik Klavye Önerisi

Reaksiyon skoru
21
Hocam 1000 TL - 3000 TL aralığında kaliteli bir mekanik kalvye öneririmisiniz. Özllikle bilek desteği kısmı gerçek kaliteli deri olursa güzel olur switch oalrak da brown veya mavi düşünüyorum sizin de öneriniz varsa onu da yazabilirsiniz. Red switch gibi çok sesli de olmasın az da olmasın orta derece iyi olur.

cok kalitelim deri bileklik desteği ile geliyor. öneririm

Hocam ben de klavye bakıyordum, yeni konu açmayayım da buraya geleyim dedim.
Ben de mekanik klavye arıyorum. İlk kez mekanik klavye alacağım. Bilek desteği önemli. Hafif mekanik klavye switch hissi hoşuma gidiyor ama gürültü fazla olmamalı. Bir de üzerinde ses tekerleği olması harika olur. Aydınlatma falan önemli değil. Numpad olmasa da olur. F tuşları ayrı olsun sadece. Aşırı rekabetçi oyun oynamam, genelde hikayeli.

Ben de mekanik klavye arıyorum. İlk kez mekanik klavye alacağım. Bilek desteği önemli. Hafif mekanik klavye switch hissi hoşuma gidiyor ama gürültü fazla olmamalı. Bir de üzerinde ses tekerleği olması harika olur. Aydınlatma falan önemli değil. Numpad olmasa da olur. F tuşları ayrı olsun sadece. Aşırı rekabetçi oyun oynamam, genelde hikayeli.
Bende senin gibiyim hocam hikayeli oyunlar oynuyorum daha çok çok gürültü çıkarmasın diyorsan sende benim gibi brown veya blue switch alabilirsin red çok fazla ses çıkartıyor.

abdullah instada story atmış akşam mekanik klavye paylaşacakmış bakın isterseniz beyler

Linki varsa gönderir misin hocam instagram kapalı da benim

Bende senin gibiyim hocam hikayeli oyunlar oynuyorum daha çok çok gürültü çıkarmasın diyorsan sende benim gibi brown veya blue switch alabilirsin red çok fazla ses çıkartıyor.
Hocam blue switch sesli. Red switch sessizdir. Ters biliyor olabilirsin.

Hocam blue switch sesli. Red switch sessizdir. Ters biliyor olabilirsin.
Eminmisin hocam bir arkadaşımın kalvyesi vardı mavi switchdi orta bir sesi vardı kırmızıyı gerçekte görmedim ama youtubeden izlemiştim yüksekdi sesi

Deri bilek desteği olan klavyeleri yerelde satıldığını sanmıyorum. Bulsanız bile fiyatı çok yüksek olacaktır. İndirim vb. uygun bir klavye alıp, bağlantıdaki gibi yumuşak bir klavye desteği alabilirsiniz.

N11 kupon ile ₺1700-1800 civarına Aula F87 PRO alabilirsin. Üstteki bilek desteği ile birlikte kullanırsın.

Bu arada Blue switch seslidir. Brown tok ses çıkarır. Red switch ise linear yani sessiz ve hızlı switchdir. Siz yanlış biliyorsunuz. Arkadaş veya sizin izlediğiniz video yanılmış olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,928
Üyeler
186,264
Son üye
radiuxs
Geri