Neler Yeni

Mekanik klavye önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Yusuf Bingül
Yeni bir mekanik klavye almak istiyorum. Xpg summoner çok hoşuma gitti fakat sadece blue switch modelinin olduğunu gördüm. Moba ve fps oyunları oynuyorum. Bütçem 650 tl ye kadar . İlk kez mekanik klavye kullanacağım. Blue switchin fazla ses yapıp can sıkmasından korkuyorum. sizce red switch mi alayım yoksa blue switch mi ? Bu bütçeye uygun klavye önerileri de alabilirim.

Müslüm Gürses

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,063
İsim
Mert Gürbüz
Yeni bir mekanik klavye almak istiyorum. Xpg summoner çok hoşuma gitti fakat sadece blue switch modelinin olduğunu gördüm. Moba ve fps oyunları oynuyorum. Bütçem 650 TL ye kadar . İlk kez mekanik klavye kullanacağım. Blue switchin fazla ses yapıp can sıkmasından korkuyorum. sizce red switch mi alayım yoksa blue switch mi ? Bu bütçeye uygun klavye önerileri de alabilirim.
Ben blue switch sesi seviyorum kendi zevkinne göre red switch biraz tok geliyor sesi sevmiyorum sanki klavyeye basmıyomuşun gibi 650 liraya indirimle 0 Corsair k68 alabilirsin belki 2.el temiz ilanlara bakarsan 550 600 arası 2.el klavyeler satılıyor letgo sahibinden.com gibi yerelrde

Fr4nk1e

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,592
İsim
Mehmet Ali
Ben blue switch sesi seviyorum kendi zevkinne göre red switch biraz tok geliyor sesi sevmiyorum sanki klavyeye basmıyomuşun gibi 650 liraya indirimle 0 Corsair k68 alabilirsin belki 2.el temiz ilanlara bakarsan 550 600 arası 2.el klavyeler satılıyor letgo sahibinden.com gibi yerelrde
Kanka o kadar para vermişken sıfır klavye daha mantıklı bence.

Fr4nk1e

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,592
İsim
Mehmet Ali

Baran Can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
684
İsim
Baran Can Aydogdu
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Yusuf Bingül
Dostum aslında bende ilk olarak mavi switch istiyordum. Arkadaşımda bir kere red switch bir klavye kullanmıştım tuşa tam basmadan algılaması cidden canımı sıkmıştı. Elimi üstünde beklettiğim tuşlar arada basabiliyodu. Bu durumu yaşamak istemiyorum. Sence mavi switch belli bir kullanımdan sonra kulak tırmalamaya başlıyor mu ?

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
800
İsim
İlker Palalı
Yeni bir mekanik klavye almak istiyorum. Xpg summoner çok hoşuma gitti fakat sadece blue switch modelinin olduğunu gördüm. Moba ve fps oyunları oynuyorum. Bütçem 650 TL ye kadar . İlk kez mekanik klavye kullanacağım. Blue switchin fazla ses yapıp can sıkmasından korkuyorum. sizce red switch mi alayım yoksa blue switch mi ? Bu bütçeye uygun klavye önerileri de alabilirim.
ikisinide kullandım oyun için en ideali bence red ses bakımından mavi gerçekten bir müddet sonra başını ağrıyor hadi onu geçtim evde aynı odada kaldığın kardeşin vs. varsa onuda rahatsız ediyor bence red alabilirsin red swicth ses yok değil var ama blue sanki bi tık fazla gibi geldi bana

Top Bottom