5 senenin ardından hyperx alloy fps klavyem 1 kez cola 3. kez su dökülmesi ardından hakkı rahmetine kavuştu ahh be faturası duruyor 230 TL ye almışım. Max bütçem 1200 TL mekanik klavye bakıyorum önerisi olan ?
Gamakay mk61
royal kludge rk61 plus
hocam bunlar güzelde konsol tuşları ve yön tuşları yok hadi yön tuşu önemli değilde konsol tuşunu aktif kullanan birisiyim başka önerebilceğiniz var mı![]()
[TRY2,312.75~2461.98 10% OFF] GAMAKAY MK61 Wired Mechanical Keyboard Gateron Optical Switch Pudding Keycaps RGB 61 Keys Hot Swappable Gaming Keyboard New Version Computer Peripherals from Computers & Office on banggood.com
GAMAKAY MK61 Wired Mechanical Keyboard Gateron Optical Switch Pudding Keycaps RGB 61 Keys Hot Swappable Gaming Keyboard New Versionusa-m.banggood.com
Gateron yellow Switch pudding keycaps
hocam konsol tuşları dediğiniz f tuşlarıysa fnyle kombinasyon yapıyorsunuz alışılır kısa süredehocam bunlar güzelde konsol tuşları ve yön tuşları yok hadi yön tuşu önemli değilde konsol tuşunu aktif kullanan birisiyim başka önerebilceğiniz var mı
onu bende düşünmüştüm backspacele enterın arasındaki tuş boş tuş zaten oraya atadım konsol tuşunucs'deki konsol tuşu yani esc nin altındaki tuş normal klavyelerde
boş tuş derken , tuşu oyunda hiç kullanılmıyor yine aynı tuşa basarsan virgül algılıyor zaten kapatmak içinde esc basıyorumonu bende düşünmüştüm backspacele enterın arasındaki tuş boş tuş zaten oraya atadım konsol tuşunu