Neler Yeni

Mekanik klavye space tuşu sallanma

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,421
İsim
Bilal Tepe
Rampage ghost kb r 136 aldım lakin klavyenin space tuşu diğer wasd x f gibi tuşlar gibi tam sağlam değil hafif sallanıyor bu normal midir sizce mekanik klavyelerfe bu space hafif sallanır diyolar doğru mu ?

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut
Rampage ghost kb r 136 aldım lakin klavyenin space tuşu diğer wasd x f gibi tuşlar gibi tam sağlam değil hafif sallanıyor bu normal midir sizce mekanik klavyelerfe bu space hafif sallanır diyolar doğru mu ?
evet hocam uygun fiyatlı klavyelerde öyle oluyor. Pahalı klavyelerde de oluyordur belki. Uzun tuşların altında ki stabilizatör ile alakalı bi durum

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,421
İsim
Bilal Tepe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet hocam uygun fiyatlı klavyelerde öyle oluyor. Pahalı klavyelerde de oluyordur belki. Uzun tuşların altında ki stabilizatör ile alakalı bi durum
Çok sorun oluşturur mu klavye çok ucuz değil

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,106
İsim
Ali Batmaz
Eski g213 klavyemde vardı bu sorun bir türlü cozememistim sinir bozucu bir şey

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut
yok hocam sorun olmaz, ne kadar sallanıyor video atabilir misiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam dolar bazında ucuz olan klavyeler için diye düzelteyim onu anca 100 200 dolarlık klavyelerde fln düzgün oluyor heralde bende 1k ya klavye aldım onda da az çok var

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,421
İsim
Bilal Tepe
yok hocam sorun olmaz, ne kadar sallanıyor video atabilir misiniz

hocam dolar bazında ucuz olan klavyeler için diye düzelteyim onu anca 100 200 dolarlık klavyelerde fln düzgün oluyor heralde bende 1k ya klavye aldım onda da az çok var
Benimki yüksek keycap pudding olduğu için biraz fazla sanırım evde deilim iade edip yenisini mi alsam diye dedim sorun ise bu

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut
Benimki yüksek keycap pudding olduğu için biraz fazla sanırım evde deilim iade edip yenisini mi alsam diye dedim sorun ise bu
hocam aynı modelin yenisini alsanız onda da olacak dediğim gibi üretim hatasından çok ürün kalitesi gibi bi şey

eve geçince yine video atın bakalım hocam

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,421
İsim
Bilal Tepe
hocam aynı modelin yenisini alsanız onda da olacak dediğim gibi üretim hatasından çok ürün kalitesi gibi bi şey
Anladım Brown switch adam akıllı bu klavye vardı furylevel y1 alcaktim lakin red switch basım hissiyatı olmadığı için vazgeçmiştim iade edip furylevel red mi alsam diye düşünüyorum

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,421
İsim
Bilal Tepe

eve geçince yine video atın bakalım hocam
Video nasıl atcam

Top Bottom