Mekanik Klavye Ve Dolandırılmam

EnGin-San

80+
Reaksiyon skoru
165
Arkadaşlar Gamepower ogre aldım ama bana rainbow adlı model geldi rgb değil şu an ağlayacağım nasıl oldu bu ogre nin rgb olmayan modeeli mi vardı geri gönderemiyorum da 265 tl para verdim yardım edin.

14 gün koşulsuz iade etme hakkını kullan.

Ürün kutusu açılmışmıydı? Kutu Ogre kutusu muydu?

Ogre Rainbow yazıyor kutuda
açılmış değil gibiydi
Rainbow olarak da satılıyormuş yeni gördüm ama 20 farklı ışık efekti var yazıyor. Yazılımı kullanmayı deneyin belki çalışır. 20 farklı efekt sunuyorsa yazılım da destekler diye düşünüyorum.

arkadaşlar 19 yaşındayım iade edemiyorum daha doğrusu sokağa çıkamıyorum yardım edin allah rızası için şimdi ağlicam o kadar araştırmıştım rgb istemesem warlock alırdım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rainbow olarak da satılıyormuş yeni gördüm ama 20 farklı ışık efekti var yazıyor. Yazılımı kullanmayı deneyin belki çalışır. 20 farklı efekt sunuyorsa yazılım da destekler diye düşünüyorum.
desteklemiyor 1 tuş 1 adet renk veriyor sadece

Arkadaşlar iade için en yakın ptt şubesine gitmem gerekiyormuş ama böyle bir imkanım yok ne yapabilirim yardım edin allah rızası için param çöpe gitti

Son düzenleme:
Knk evde Teksen polisi ara senin işini hallediyolar yada seni pttye bırakıyorlar evde biri varsa da rica et

Knk evde Teksen polisi ara senin işini hallediyolar yada seni pttye bırakıyorlar evde biri varsa da rica et
malesef evden gidebilecek kimse yok sadece abim var o da gitmez var ya ne zaman bir şey alsam başıma bu geliyor yeter ya intihar edicem artık bıktm.
bir de adam normali fiyatına satıyordu bir an oradan aldandım.

malesef evden gidebilecek kimse yok sadece abim var o da gitmez var ya ne zaman bir şey alsam başıma bu geliyor yeter ya intihar edicem artık bıktm.
Sen bilindik bir siteden almadın mı ? 2. el mi aldın ? Geçmiş olsun bu arada üzüldüm :/

Knk ara sokaklardan koştur görmezlerse şanslısın görürlerse sende hiç şans yok at kendini aşağı

Knk ara sokaklardan koştur görmezlerse şanslısın görürlerse sende hiç şans yok at kendini aşağı
Öyle olsa yine iyi PTT uzakta kalıyor otobüse binmem gerek gitmem için ayrıca epttavm den almıştım adamları arıyorum cevap yok ya

Sen bilindik bir siteden almadın mı ? 2. el mi aldın ? Geçmiş olsun bu arada üzüldüm :/
Epttavm den aldım bi an boşkuğuma geldi incelemesini izlediğimde RGB idi düşünemedim warlock varken böyle bir şey çıkaracaklarını

Öyle olsa yine iyi PTT uzakta kalıyor otobüse binmem gerek gitmem için ayrıca epttavm den almıştım adamları arıyorum cevap yok ya

Epttavm den aldım bi an boşkuğuma geldi incelemesini izlediğimde RGB idi düşünemedim warlock varken böyle bir şey çıkaracaklarını
knk yapcak başka bişi yok abine ölümüne yalvar deki sende oynaycan nu klavyeyle fln aklını çelersen herşeyi yaptırırsın tavsiye veremem çünkü abini burda en iyi sen tanıyorsun bul bişiler hadi yiğidim takipteyim ;)

Geri