Neler Yeni

Mekanik Klavyeye Gerek Var Mı?

-.-Hakan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Hakan Filiz
Gerçekten normal klavyeyle arasında kayda değer fark var mı?

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,061
İsim
Mehmet Aslan

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,061
İsim
Mehmet Aslan

S4rd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Şamil Koçan
Gerçekten normal klavyeyle arasında kayda değer fark var mı?
Bir sürü switch var aradığın özelliklere göre olur. Razer var bende aşırı memnunum red switche kıyasla basma hissiyatı çok daha iyi. razer tabii biraz keyif işi ama sağlam ürün çıkarıyorlar. ihtiyacıına göre bakabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

tuş silinmesi olayı iyi olmadı :/ mekanik klavye önerir misin
bütçe maks 2000 TL
öneririm çok iyi bence.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,061
İsim
Mehmet Aslan
tuş silinmesi olayı iyi olmadı :/ mekanik klavye önerir misin
bütçe maks 2000 TL
kablosuz ister misin ? Ama tuşlar ingilizce bir kaç harfte farklılık var o kadar. Klavyeye hakimsen sorun olmaz Türkçe kullandığın için, sadece üstündeki baskı farklı tuşa basınca yine Türkçe gelecek.

-.-Hakan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Hakan Filiz
kablosuz ister misin ? Ama tuşlar ingilizce bir kaç harfte farklılık var o kadar. Klavyeye hakimsen sorun olmaz Türkçe kullandığın için, sadece üstündeki baskı farklı tuşa basınca yine Türkçe gelecek.
Para veriyorsak Türkçe olmasını tercih ederim tabiiki

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
konfor ve kaliteli oyun deneyimi için gerek ama sistemin çok giriş seviye ve bütçen kısıtlı sırf mekanik olsun diye traş klavyede almanı önermem
mesela sistemin iyidir ve online oyun oynuyorsan bence almalısın ve bütçende varsa e tabii ki alman iyi olur ama elindeki klavye çok eski yetersiz bişeyse al derim yinede iyi klavyen varsa ve bu şartları çok sağlamıyorsan açıkçası biraz lüks klavyenin önem arz etti oyunlar oynamıyorsan gerek yok mebrem klavye kullandım yıllarca sonrasında 10 tane yakın mekanik klavye deneyimim oldu uzun süreli açıkçası bütçesi olmayana zorla almasnı önermem ama alıcam dersen tavsiyem low profil klavye kullanımı çok rahatlık oluyor şu anda aktif olarak msı gk50 low profail tkl kullanıyorum (tek kötü yanı P tuşu başmıyor biraz sert basman gerek çok kullandım tuş değil ondan servisle uğraşmak istemedim bu sorun sadece bende olmuşta olabilir internette rastlamadım bu sorunu yaşayan başka kişiye)

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,061
İsim
Mehmet Aslan
Para veriyorsak Türkçe olmasını tercih ederim tabiiki
1500-2000 arası güzel Türkçe klavye yok haberin olsun. Hepsi giriş seviye kalitesiz. Bu klavye tam modüler. Türkçe tuş takımı satın alıp buna takabilirsin. İçindeki switch i de değiştirebiliyorsun. Mesela red switch kullanıyorsun sonra sıkıldım beyaz switch e geçmek istiyorum dersen yeni klavye almadan switch satın alıp buna takabilirsin.

Top Bottom