gamepower saber rgb kendim kullanıyorum muhteşem bir klavye200tl-400tl arası mekanık klavye önerisi alırım
hangi marka mesela ?Bence marka basılıp satılan ürünleri almayıp düzgün klavye al.
o klavye güzelde bilek desteği yokgamepower saber RGB kendim kullanıyorum muhteşem bir klavye
Mesaj otomatik birleştirildi:
hangi marka mesela ?
saber rgb 2. el uygun fiyata bakabilirsin red swich olsun onuda kullandım razer ın yarısından daha iyi diyebilirim https://letgo.onelink.me/O2PG?pid=a...n=product-detail-share&utm_content=button_top bunun fiyatı iyi mesela veya 30 daha koy sıfır al sana kalmış karar200tl-400tl arası mekanık klavye önerisi alırım
çok sıkıntı olmuyor alışıyor insano klavye güzelde bilek desteği yok
Gamepower çoğu ürünü marka basıp satılıyor.Kalitesiz.Amazonda araştırıp bulabilirsin.gamepower saber RGB kendim kullanıyorum muhteşem bir klavye
hangi marka mesela ?
bilek desteği olmamasına rağmen rahat bir kullanım sağlıyor yine de sen bilirsin ogre rgb ye de bakabilrisn o da gamepowerino klavye güzelde bilek desteği yok
şöyle bir şey var evet biliyorum gamepower çoğu ürününü kendisi üretmiyor ancak gerçekten kullandığım ürünleri mükemmel ekipmanlar kulaklığım gampower luna hiçbir sıkıntısı yok ve klavyem saber rgb çok kaliteli ürünler sırf kendileri üretmiyor diye dışlayamazsın benceGamepower çoğu ürünü marka basıp satılıyor.Kalitesiz.Amazonda araştırıp bulabilirsin.
red switch mi kullanıyosungamepower saber RGB kendim kullanıyorum muhteşem bir klavye
hangi marka mesela ?
bluered switch mi kullanıyosun