- Reaksiyon skoru
- 1,044
Hiçbir yönü ile iyi bir klavye değil ki iyi yönü varsa bilen söylesin. Ayrıca ben hotswapple olmayan bir klavye almamPeki neden alınmaz saydam halini satin aldım bugün teslim edilecek?
Hiçbir yönü ile iyi bir klavye değil ki iyi yönü varsa bilen söylesin. Ayrıca ben hotswapple olmayan bir klavye almamPeki neden alınmaz saydam halini satin aldım bugün teslim edilecek?
Aldığım Fizz se olarak geçiyor, hotswap ve full saydamHiçbir yönü ile iyi bir klavye değil ki iyi yönü varsa bilen söylesin. Ayrıca ben hotswapple olmayan bir klavye almam
3 pin hot-swap olsa da switchleri Outume diye hatırlıyorum yani yurt içi ve Türkçe şart değilse asla alınmaz onun yerine git Gk61 al.Aldığım Fizz se olarak geçiyor, hotswap ve full saydam
Hocam gametech black rider var red switch bende bakıyorum ama karar veremedim aynı sizin gibi klavye kullanımım, tam boy bakıyorum benMekanık klavye önerisi istiyorum agirlikla şu an steam pubg oynuyorum başka fps hikayeli oyunlar falanda oynucam ilerde
gece falan çok ses etmeyen güzel rgbli mekanik klavye bakıyorum yardımcı olursanız sevirim
Bütçe orta halli taksitle alicam.
Güzel indirime girmiş kablosuz şart değilse 1.500 TL'ye alınabilecek en kaliteli klavye sanırım bu şu an.snrj sitesinde 1,5K ya RK65 satılıyor. Alın derim.
F tuşlarının olmamasına tamamsa bence en düşük %65 veya %68 alınmalı daha kolay alışılıyor.Daha önce%60 kullanmadıysan bir yerde denemeden almanı tavsiye etmem alışması zor oluyor elimde%60 bir klavye var 1 senedir kullanıyorum hala kullanmakta zorluk çekiyorum
950tlye aldım Youtube de gördüm kadarıyla herkes övdü o kadar kötü olduğunu sanmıyorum artı olarak elimde Chery switchler var onları takarak kullanacağım. Artı olarak 1000tlye aham saham performans beklemiyorum.3 pin hot-swap olsa da switchleri Outume diye hatırlıyorum yani yurt içi ve Türkçe şart değilse asla alınmaz onun yerine git Gk61 al.
vay be bu sitelerde royal kludge satılır mıymışsnrj sitesinde 1,5K ya RK65 satılıyor. Alın derim.
2 yıl önce 270₺'ye almıştım şu an fiyatını bilmiyorum ama düşük bütçeli mekanik klavye için gayet ideal bir klavye alabilirsin.Hocam gametech black rider var red switch bende bakıyorum ama karar veremedim aynı sizin gibi klavye kullanımım, tam boy bakıyorum ben
Ms süresi düşük fps oyunları için mekanik sesi az çıkan klavye piyasada ne kadar yani bilmiyorum 3 4k arası diyelimBunun ucu çok açık işte adamda onu diyor 1300 e de var 5000'e de ortalama bir şey söyleki ona göre öneri yapılsın
1-1.5K'ya var rahat bulunur. 3.5-5K'ya manyetik switch klavye alınır 3-4k arasına mekanik switch almak yerine.Ms süresi düşük fps oyunları için mekanik sesi az çıkan klavye piyasada ne kadar yani bilmiyorum 3 4k arası diyelim
Benim hiç bilgim yok kral o yüzden yardım istiyorum zaten manyetik switch falan vs1-1.5K'ya var rahat bulunur abartmayın lütfen fiyatı. 3.5-5K'ya manyetik switch klavye alınır 3-4k arasına mekanik switch almak yerine.