AkiroSalad
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3
- İsim
- Erdem Çalışkan
Piyasanın iyi olduğu durumlarda ve doların düştüğü durumlarda rahat RTX çekebilceğimi biliyorum ancak ya öyle bir şey olmazsa diyerek bu konuyu açıyorum. Ben fazla rekabetçi oyunlar oynuyan, RDR 2 deki,Witcher daki grafikler hakkında bir şey söylemeyen bir gamer'ım. CSGO favori fps oyunumdur. O yüzden monitörede para kalsın diyerek 16GB ramli bu bilgisayarı çektim.
Acaba bu Melody 3T-10 bilgisayarımız modifiyeli bir şekilde iyi mi? CSGO açabilceğini biliyorum 120 FPS üzeri ama benim ilgim başka oyunlarada her zaman kayabilir. Bu PC bir altarnatif eğer dolar düşmezse vb diye. Kısacası onu bunu bekle demeyin
Monitörü James Donkey JD24FG1MS144 yapıcağım çünkü piyasada bulduğum en ucuz ve güvendiğim markalardan biri.
Acaba bu Melody 3T-10 bilgisayarımız modifiyeli bir şekilde iyi mi? CSGO açabilceğini biliyorum 120 FPS üzeri ama benim ilgim başka oyunlarada her zaman kayabilir. Bu PC bir altarnatif eğer dolar düşmezse vb diye. Kısacası onu bunu bekle demeyin
Monitörü James Donkey JD24FG1MS144 yapıcağım çünkü piyasada bulduğum en ucuz ve güvendiğim markalardan biri.