ramleri çıkarıp tekrar takıp açmayı dener misinPcde normal takiliyodum farklı bisey yapmadan bir anda coktu karşıma bı ekran geldi 10 dakika boyunca 0% da kalinca pcyi kapatıp actim artık ekrana goruntu gelmiyor ramleri 2 yıldan fazladır kullaniyodum bı sıkıntısı yoktu bı anda noldu anlamadim
ramlerin ust tarafındaki mandallari actim alttakileri acamadim gerci alttakiler mandal gubi durmuyo ama çıkaramadım nasıl cikaricamHocam bu aralar bende almaya başladım ya bende bir konu açtım. Olayın içinden de çıkamadım kafayı yicem az kaldı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ramleri çıkarıp tekrar takıp açmayı dener misin
olmadı hocam ramler baska yapabileceğim bisey varmi yoksa ramler bozulmusmudurHocam bu aralar bende almaya başladım ya bende bir konu açtım. Olayın içinden de çıkamadım kafayı yicem az kaldı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ramleri çıkarıp tekrar takıp açmayı dener misin
youtubede memtest86 nasıl yapılır videoları var.olmadı hocam ramler baska yapabileceğim bisey varmi yoksa ramler bozulmusmudur
Biosa bile giremiyorumyoutubede memtest86 nasıl yapılır videoları var.
valla dün ben yaptım 8 gblık ramler 2 saat sürüyor. ayrı ayrı yaptım birde toplam 4.30 saat sürdü. o testin sonucunda ekranda yeşil olarak pass yazarsa sorun yoktur demektir. test aşamasında kırmızı şekilde yazılar çıkarsa sorun var demektir.
pinlerine mi silgi sürtdünüz? Yoksa devrelere mi? Soğutma bloğu varsa çıkardınız mı?ramin ciplerine osym silgisu surtunce duzeldi
Sogutma bloğunu cikartmadim alttaki sarı pinlere surdumpinlerine mi silgi sürtdünüz? Yoksa devrelere mi? Soğutma bloğu varsa çıkardınız mı?