Beni neden etiketlemedin
Minidump nedir acaba bilemiyorum daDaha dün gece bu hatayı yaşadım RAM hatası çıktı. Minidump dosyalarını paylaşır mısınız?
Bu hata %99 RAM hatasıdır. Hatta %100 bile diyebilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Beni neden etiketlemedin![]()
C:\Windows\MinidumpMinidump nedir acaba bilemiyorum da![]()
Bir dahakine etiketlerimDaha dün gece bu hatayı yaşadım RAM hatası çıktı. Minidump dosyalarını paylaşır mısınız?
Bu hata %99 RAM hatasıdır. Hatta %100 bile diyebilirim.
Beni neden etiketlemedin![]()
Ekran görüntüsü olarak mı dosya ekle olarak mı çünkü dosya ekle dediğimde dosyayı açma iznim yok, dosya sahibinden veya yöneticiden izin almam gerekiyormuşC:\Windows\Minidump
klasörü içinde ki dosyaları bizle paylaşın.![]()
Dosyayı paylaşmanız lazım.Ekran görüntüsü olarak mı dosya ekle olarak mı çünkü dosya ekle dediğimde dosyayı açma iznim yok, dosya sahibinden veya yöneticiden izin almam gerekiyormuş
Bekle çözümü yazacağım bi sn.İzin vermiyor ki bro ya nasıl yapabilirim
Dosyaya sağ tıkla, özellikler de, güvenlik kısmına bas sonra fotolarda ki daire içine aldığım yerlere sırayla tıklaİzin vermiyor ki bro ya nasıl yapabilirim
en sondaki kutucuklarda özel izinleri hiçbir kullanıcıya veremiyorum ki ben yaBekle çözümü yazacağım bi sn.
Dosyaya sağ tıkla, özellikler de, güvenlik kısmına bas sonra fotolarda ki daire içine aldığım yerlere sırayla tıkla
Alıntıyı görüntüle
Gelişmişe tıkla
Alıntıyı görüntüle
Değiştire tıkla
Alıntıyı görüntüle
işeretli alana kullanıcı adını doğru bi şekilde yaz tamam a bas sonra bidaha tamam a bas sonra düzenleye tıkla
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Kırmızı ile sansürlediğim kısımda ki kullanıcılara tek tek tıkla ve izin ver yazan tüm kutucuklara bas.
Gelen uyarılara tamam veya evet (artık ne çıkarsa) bas.