Neler Yeni

Memory_Management hatası

Csefacan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Sefa Can Çelik
Merhabalar arkadaşlar, durumum şöyle ki sorunsuz şekilde çalışan bilgisayarımın işlemcisini yetersiz bulduğum için işlemci ve anakart satın aldım - i5-7400+B250M Pro-vdh'den > R5 5600 + B550M Aorus Elite'e-
Disklerime format atmadan bilgisayarı kurdum ve bazı sorunlarla karşılaştım tabi, karşılaştığım sorunlardan biride MEMORY_MANAGEMENT hatası.İlk başta yazılımsal bir şey olduğunu ve format attığım zaman geçeceğini sansamda aklıma kalmasın diye MEMTEST86'yı yaptım ve hata aldım.Dolayısıyla arızalı rami -Corsair Vengeance 8gbx2 2400mhz c16- tespit etmek için 8x2 olan ramimi teker teker takarak test ettim ve bir tanesi başarılı geçsede diğer ramde hata aldım.
Sizlere sorum şu: MEMTEST'de aldığım hata kesin olarak donanımsal bir hatamı, yazılımsal bir hata olma ihtimali var mı ?

dipnot: Format atmama nedenim şuanda sata ssd kullanıyorum ve ek olarak yeni bir m2 ssd satın aldım.Daha gelmediği için format atmadım, gelince ona kuracağım işletim sistemini.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ek olarak eski anakartım ve işlemcimde herhangi bir sorun yaşamadan kullanıyordum, bu hatayı almıyordum.Birdenbire bu hatayı oluşturan neden ne olabilir, gayet dikkatli bir şekilde taktığımı düşünüyorum parçaları.

Top Bottom