Neler Yeni

Mavi Ekran memory_management hatası

psykhe

80+
bios güncellediğimden ve format attığımdan beri memory_management mavi ekranı alıyorum, özellikle bilgisayarı ilk açtığım zaman oluyor ve ertesi sabaha kadar bir daha olmuyor

memtest86, testmem5 ve windows'un mdsched.exe komutuyla yapılan testini yaptım, üç testin sonucunda da hata bulamadı
ddu ile ekran kartı sürücümü kaldırıp kurdum işe yaramadı
hdd kullanıyorum hdtune, crystaldiskinfo, hdd sentinel sonuçları da temiz

minidump dosyamı bırakıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim

Ekler

• minidump.rar
    583.6 KB · Hit: 113

psykhe

80+
Hayır ordan değil. SATA kablosunun anakart üzerinde hangi sokete takıldığına bakar mısınız ya da görüntü atar mısınız.
sahip olduğum anakart http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-a320m-ds2rev_10/kf
WhatsApp Image 2023-12-12 at 00.09.58.jpeg

psykhe

80+
BitLocker kullanıyor musun? Ek olarak sadece HDD mi mevcut? Sadece HDD mevcutsa hangi porta takılı, kontrol eder misin?
  • Razer uygulamasını kaldırın. Bir süre tekrar kurmayın.
  • Daha sonrasında bu işlemi yapıp tekrar gözlemleyin.
CMD'yi yönetici olarak açın ve kodları sırayla girip çalıştırın ( bu biraz üzün sürebilir)
Kod:
SFC /scannowDISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
kodları çalıştırdım, razer'i kaldırdım fakat sorun hala devam ediyor, başka önerebileceğiniz bir şey var mı?

yeni minidump

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,076
İsim
Emre Zengin
kodları çalıştırdım, razer'i kaldırdım fakat sorun hala devam ediyor, başka önerebileceğiniz bir şey var mı?

yeni minidump
RAM kaynaklı duruyor. Sistemde 1 tane bundan görünüyor. F4-2133C15S-8GIS. Bu RAM'i anakartta diğer slota takabilir misin bir de?
Sistemi yenileme gibi bir amacın yoksa bu RAM'lere bakabilirsin. https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07RWDKZ2D/ref=ewc_pr_img_1?smid=A1W1A54GZC1UNN&th=1
Daha ucuz olarak bu var:

Top Bottom