- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 2,095
Kıymetli kardeşlerim, kıymetli dostlarım
MEmu'da emojiler çok kötü gözüktüğü ve çoğu android sürümü nedeniyle düşük olduğundan emojileri değiştirme yöntemi aradım ve evet, bu konuyu açtığıma göre bulmuşumdur.
Bu ayarı açıyoruz.
zFont'u ve FontFix'i indiriyoruz.
zFont'u açıyoruz.
Bu kısımdan istediğinizi indirebilirsiniz, Android12 olanı benim için en sorunsuzu oldu.
Fakat yüklemeyeceğiz. Android sürümü gibi bir yer çıkacak, uygulamayı kapatalım. İndikten sonra kurmuyoruz, çünkü öyle bir seçeneği MEmu agam desteklemiyor.
Şimdi FontFix'i açalım.
Bu tuşa basalım.
zFont klasörüne girelim.
Fonts klasörüne girelim.
Emoji klasörüne girelim.
Ve buradan indirdiğimiz dosyayı seçelim.
Install diyelim. Restart atmak isteyecek. Restart atınca MEmu donduğu için şuradaki tuştan yeniden başlatmanız yeterli:
Veee sonuç:
Emojiler yazma esnasında kötü gözükebiliyor ama mesajı attığınızda doğru şekile geliyor. Çözümü yok sanırım ama dert değil.
Ayrıca, bazen Türkçe karakterler kare şeklinde gözükebiliyor. Bunu unutmadan işlemleri yapınız.
Ayrıca, bazen Türkçe karakterler kare şeklinde gözükebiliyor. Bunu unutmadan işlemleri yapınız.
Bu ayarı açıyoruz.
zFont'u ve FontFix'i indiriyoruz.
zFont'u açıyoruz.
Bu kısımdan istediğinizi indirebilirsiniz, Android12 olanı benim için en sorunsuzu oldu.
Fakat yüklemeyeceğiz. Android sürümü gibi bir yer çıkacak, uygulamayı kapatalım. İndikten sonra kurmuyoruz, çünkü öyle bir seçeneği MEmu agam desteklemiyor.
Şimdi FontFix'i açalım.
Bu tuşa basalım.
zFont klasörüne girelim.
Fonts klasörüne girelim.
Emoji klasörüne girelim.
Ve buradan indirdiğimiz dosyayı seçelim.
Install diyelim. Restart atmak isteyecek. Restart atınca MEmu donduğu için şuradaki tuştan yeniden başlatmanız yeterli:
Veee sonuç: