MEmu emojileri düzeltme rehberi

Ümitcan Uygun

Cezalı
80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
2,095
Kıymetli kardeşlerim, kıymetli dostlarım :) 😎 MEmu'da emojiler çok kötü gözüktüğü ve çoğu android sürümü nedeniyle düşük olduğundan emojileri değiştirme yöntemi aradım ve evet, bu konuyu açtığıma göre bulmuşumdur.
Emojiler yazma esnasında kötü gözükebiliyor ama mesajı attığınızda doğru şekile geliyor. Çözümü yok sanırım ama dert değil.
Ayrıca, bazen Türkçe karakterler kare şeklinde gözükebiliyor. Bunu unutmadan işlemleri yapınız.
Ekran görüntüsü 2021-07-25 212843.png

Bu ayarı açıyoruz.
zFont'u ve FontFix'i indiriyoruz.
zFont'u açıyoruz.
Ekran görüntüsü 2021-07-25 213000.png

Bu kısımdan istediğinizi indirebilirsiniz, Android12 olanı benim için en sorunsuzu oldu.
Fakat yüklemeyeceğiz. Android sürümü gibi bir yer çıkacak, uygulamayı kapatalım. İndikten sonra kurmuyoruz, çünkü öyle bir seçeneği MEmu agam desteklemiyor.
Şimdi FontFix'i açalım.
Ekran görüntüsü 2021-07-25 213157.png

Bu tuşa basalım.
zFont klasörüne girelim.
Fonts klasörüne girelim.
Emoji klasörüne girelim.
Ve buradan indirdiğimiz dosyayı seçelim.
Install diyelim. Restart atmak isteyecek. Restart atınca MEmu donduğu için şuradaki tuştan yeniden başlatmanız yeterli:
Ekran görüntüsü 2021-07-25 213422.png

Veee sonuç:
Ekran görüntüsü 2021-07-25 213501.png

Kıymetli kardeşlerim, kıymetli dostlarım :) 😎 MEmu'da emojiler çok kötü gözüktüğü ve çoğu android sürümü nedeniyle düşük olduğundan emojileri değiştirme yöntemi aradım ve evet, bu konuyu açtığıma göre bulmuşumdur.
Emojiler yazma esnasında kötü gözükebiliyor ama mesajı attığınızda doğru şekile geliyor. Çözümü yok sanırım ama dert değil.
Ayrıca, bazen Türkçe karakterler kare şeklinde gözükebiliyor. Bunu unutmadan işlemleri yapınız.
Alıntıyı görüntüle
Bu ayarı açıyoruz.
zFont'u ve FontFix'i indiriyoruz.
zFont'u açıyoruz.
Alıntıyı görüntüle
Bu kısımdan istediğinizi indirebilirsiniz, Android12 olanı benim için en sorunsuzu oldu.
Fakat yüklemeyeceğiz. Android sürümü gibi bir yer çıkacak, uygulamayı kapatalım. İndikten sonra kurmuyoruz, çünkü öyle bir seçeneği MEmu agam desteklemiyor.
Şimdi FontFix'i açalım.
Alıntıyı görüntüle
Bu tuşa basalım.
zFont klasörüne girelim.
Fonts klasörüne girelim.
Emoji klasörüne girelim.
Ve buradan indirdiğimiz dosyayı seçelim.
Install diyelim. Restart atmak isteyecek. Restart atınca MEmu donduğu için şuradaki tuştan yeniden başlatmanız yeterli:
Alıntıyı görüntüle
Veee sonuç:
Alıntıyı görüntüle
Güzel rehber

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,649
Üyeler
183,868
Son üye