Neler Yeni

🔥 Memur Maaşına Yüksek Zam Geli̇yor! 🔥

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,108
İsim
Burak Karadağ
🔥 Son Dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan;
Temmuz ayında en düşük memur maaşı 22 bin lirayı bulacak! 🔥

Geçtiğimiz günlerde kamu işçilerine refah payı dahil yüzde 45 zam yapılması, memurların tepkisini çekmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, HAK-İŞ Genel Kurulu'ndan memur maaşlarına yönelik yeni müjdesini duyurdu. Temmuz ayında en düşük memur maaşını en düşük kamu işçisi maaşından geri kalmayacak şekilde düzenleyeceklerini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "En düşük memur maaşı 22 bin lirayı bulacak. Maaşlardaki bu artışları otomatik olarak memur emeklilerimize de yansıtıyoruz" diye konuştu.
KAYNAK

recep-tayyip-erdogan-aa-2029030.jpg

Son düzenleme:

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili
Gizli işsiz oranı en yüksek olan meslek grubu memurların maaşlarına yapılan zamlarla hazineye yüklenecek yük ile ilerde bizi bekleyen daha kötü günlere MERHABA.

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
ASFSAJFKFA

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,289
İsim
Evren avcı
Birazda iş bulamayan gençlere iş bulma konusunda yardım etseniz hani akraba olmadan bir yere girip çalışamıyoruz. ama neyse sizi sandığa gömücez. bu günleri unutmıcam. ingilizem olmasına rağmen havalimanına işe giremedim ama merhaba demeye ingilizcesi yetmeyenler akrabalarıyla miss gibi girdiler.

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,334
İsim
Kadir
Kılıçdaroğlundan kopya çekiyorlar bir de kelime oyunu var 22.000 TL'yi bulacak demek ki her memur faydalanamayacak veya çok daha az bir rakam işte desteklerle cart curt 22 diyecekler :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,108
İsim
Burak Karadağ
Bu gerçekten çok korkunç bir olay. Neler oldu;
- 1 Milyon Bağ-Kur'lu esnaf daha emekli yapıldı.
- Kamu işçisine %45 zam
- Memura yüksek zam
- EYT çıktı zaten

Bu durum ekonomiye çok daha ağır yük bindireceği için gelirler giderleri kesinlikle karşılayamaz ve daha kötü günleri görmemiz aşikâr.
Zam yapmak sadece geçici bir zaman kazandırır ama kalıcı çözüm değildir. Enflasyonu düşürecek hamleler, istihdam, üretim yapılsa ve daha iyi çözümler bulunsa böyle çözümlere gerek kalmaz. Hep aynı terhaneler.
Merkez Bankası'na iyi bir mesai görünüyor bu yıl.

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Sadettin Y
Bu gerçekten çok korkunç bir olay. Neler oldu;
- 1 Milyon Bağ-Kur'lu esnaf daha emekli yapıldı.
- Kamu işçisine %45 zam
- Memura yüksek zam
- EYT çıktı zaten

Bu durum ekonomiye çok daha ağır yük bindireceği için gelirler giderleri kesinlikle karşılayamaz ve daha kötü günleri görmemiz aşikâr.
Zam yapmak sadece geçici bir zaman kazandırır ama kalıcı çözüm değildir. Enflasyonu düşürecek hamleler, istihdam, üretim yapılsa ve daha iyi çözümler bulunsa böyle çözümlere gerek kalmaz. Hep aynı terhaneler.
Merkez Bankası'na iyi bir mesai görünüyor bu yıl.
Hocam asıkar olan bir sey var ki erdogan aynı ekonomi tarzıyla devam ederse bahsettiginiz gibi hazina bunu asla karsılayamaz ve cok net yuksek enflasyona tekrar ulasırız. Hukumetin degismesinin yeni ve dgoru ekonomik adımlarla bu yuksek giderleri karsılayabilecegine inanıyorum.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,646
İsim
Hacı
images (1).jpeg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular