luxingel
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 53
- İsim
- Umutcan Altan
Merhabalar internetimi değiştirmeyi planlıyorumda sanırım milenicom a geçiçem modem arayışına girdim modem olarak
www.hepsiburada.com
düşünüyorum ve 2 aile kullanıcaz bizim aile 4. kattayız 2. aile 1.katta oturan abimler benimde iki aile tek modem kullanmak istiyoruz 2 iss kullanmak istemiyoruz
bende şöyle düşündüm bu modemi birde
bu menzil genişleticiyi almayı düşünüyorum aynı marka olması menzil genişletici için önemli olduğu için alıyorum
sizce modemden direkt ethernet kablosu ile 1.kata ethernet kablosu çekersem menzil genişleticiyide 1.kata yineleyici olarak kullanırsam sorun yaşarmıyım hız düşüşü 2-3 mbps oldugunu soyluyor kullanıcılar sizce sorun yaşarmıyım
Keenetic Extra DSL AC1200 4x5dBi Cloud VPN WPA3 Amplifier Fiyatı
Keenetic Extra DSL AC1200 4x5dBi Cloud VPN WPA3 Amplifier en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
bende şöyle düşündüm bu modemi birde
bu menzil genişleticiyi almayı düşünüyorum aynı marka olması menzil genişletici için önemli olduğu için alıyorum
sizce modemden direkt ethernet kablosu ile 1.kata ethernet kablosu çekersem menzil genişleticiyide 1.kata yineleyici olarak kullanırsam sorun yaşarmıyım hız düşüşü 2-3 mbps oldugunu soyluyor kullanıcılar sizce sorun yaşarmıyım