🔥İndirim MEPAS KART %20 casback

TahinPekmez

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,650
Belli başlı siteler haricinde seçili sektörlerde geri ödeme yaptığı için avantajlı, Yeni kullanıma açıldı bu sanal kart. Bayram öncesi iyi olabilir. Nays kullananlar aşina olacaktır.

Kart'a sahip olmak için önce online iletişim merkezine üye olmak sonra diğer siteden ücretsiz kart başvurusu yapmak gerekiyor.

1.PNG

2.PNG

Belli başlı siteler haricinde seçili sektörlerde geri ödeme yaptığı için avantajlı, Yeni kullanıma açıldı bu sanal kart. Bayram öncesi iyi olabilir. Nays kullananlar aşina olacaktır.

Kart'a sahip olmak için önce online iletişim merkezine üye olmak sonra diğer siteden ücretsiz kart başvurusu yapmak gerekiyor.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Daha yaygın ve belirgin hale geldiğinde düşüneceğim .

amazona cashback veren yiğid yok mu

param kadar b*ktan bir kart yok bir kere bulaştım paramı geri alana kadar illallah ettim saçma sapan kuralları var

param kadar b*ktan bir kart yok bir kere bulaştım paramı geri alana kadar illallah ettim saçma sapan kuralları var
bende ayakkabı da şansımı deneyeceğim FLO da 1 alana 1 bedava oluyor birde bunu ekleyim demiştim

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
bi ara herkes şarkı çıkarıyordu şimdi önüne gelen ön ödemeli kart çıkarıyor ağlicam

Geri