Neler Yeni

Mercedes a200 amg sedan vs tesla model y

Muhammed100192

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
460
İsim
Muhammed
Arkadaşlar selam araba slmayı düşünüyorum da hangisi mantıklı olur sizce ? Nedeniyle birlikte yazar mısınız

Biri elektrikli diğeri benzinli filan diyebilirsiniz benim için farketmiyor fiyatları yakın hangisini almaya değer konfor kalite kullanış güç teknik sorunlar filan o bakımdan . Teşekkür ederim .

ensareiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Ensar Polat
Arkadaşlar selam araba slmayı düşünüyorum da hangisi mantıklı olur sizce ? Nedeniyle birlikte yazar mısınız

Biri elektrikli diğeri benzinli filan diyebilirsiniz benim için farketmiyor fiyatları yakın hangisini almaya değer konfor kalite kullanış güç teknik sorunlar filan o bakımdan . Teşekkür ederim .
tesla tabi ki

'SteeL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
326
İsim
Mehmet B
Kesinlikle tesla , A serisinin kalitesi poloda n bir tık daha iyi , teslada çok kaliteti degil fakat a serisinden iyi

Muhammed100192

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
460
İsim
Muhammed
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kesinlikle tesla , A serisinin kalitesi poloda n bir tık daha iyi , teslada çok kaliteti degil fakat a serisinden iyi
Yeni gördüm peki o fiyatlara tesladan da iyi diyebileceğin bir araba var mı ?

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,150
İsim
Volkan
ömürlük alınacaksa elektrikli alınmamalı bence içten yanmalı motor da atıyorum sıfır motor yaparsın 100k gider elektrikte pil bitince 700 800 bin tl masrafı var güncel olarak birde büyük bir kaza atlatırsan yanarak can verme ihtimalinde yüksek
Mesaj otomatik birleştirildi:

ha ama kalite olarak tesla daha iyi olur tabi A kasa o kadar da iyi değil

Muhammed100192

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
460
İsim
Muhammed
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mercedese binmek istiyorsanız minimum E serisi alacaksınız. Diğerlerinin hepsi standart araba kalitesinde. TESLA yapıştır hocam
ömürlük alınacaksa elektrikli alınmamalı bence içten yanmalı motor da atıyorum sıfır motor yaparsın 100k gider elektrikte pil bitince 700 800 bin tl masrafı var güncel olarak birde büyük bir kaza atlatırsan yanarak can verme ihtimalinde yüksek

ha ama kalite olarak tesla daha iyi olur tabi A kasa o kadar da iyi değil
Teşekkür ederim güzel duruyor dışardan da bir de mercedes kalitesi ama a serisi olumca benim de içime sinmedi en düşük modeli sonuçta

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
ATAKAN TAŞKIN
Teşekkür ederim güzel duruyor dışardan da bir de mercedes kalitesi ama a serisi olumca benim de içime sinmedi en düşük modeli sonuçta
Görüntüsüne diyecek laf yok fakat. Motor, malzeme kalitesi, trim sesleri, rüzgar sesi v.b şeyler hepsi Mercedes kalitesinin altında. A-B-C serileri maalesef ki öyle

eminycky7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emin YCKY

TESLA

'SteeL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
326
İsim
Mehmet B
amg diyor

a200 amg
ah şu gülücük atmada olmasa ne yapacaksınız , amg pakette yaylar degişir daha sert bir süspansiyon gelir. ve birakaç görünüm farklılıkları var
kalite yine aynı

Bütçe tam olarak nedir

Muhammed100192

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
460
İsim
Muhammed
ah şu gülücük atmada olmasa ne yapacaksınız , amg pakette yaylar degişir daha sert bir süspansiyon gelir. ve birakaç görünüm farklılıkları var
kalite yine aynı

Bütçe tam olarak nedir
3.5m max

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,690
Üyeler
160,129
Son üye