Hocam 2021 1.5 TSI Superb var bende de gidişi güzel. 11000 KM'de şu an araç ufak tefek trimler var ama göze batmayacak trimler. Bazı arkadaşlarda aşırı sesler geliyor benim araçta sadece sol kapı tutamacı zorladığımda ses yapıyor onun haricinde açılıp kapanırken şu ana kadar bir şey yaşamadım. Önerir misin dersen şehir içi için alacaklarsa bulaşmasınlar 5 Metre gemi gibi araba ama uzun yolda muazzam bir konfor ve bagaj hacmi sunuyor. Passatta düşünülebilir bu bütçelerde o araçta çok güzel bir araç aslına bakarsan. Söylediğiniz araçlarda trim sesi var arkadaşların da dediği gibi içi çok kötü olmuş, hani diyorlar ya E serisinden başlar mercedes diye sanki bir tık doğru geliyor bana. 1995 W 124 Kasa E200 sahibiydim o aracımı da bayılarak kullanıyordum ama motor sıkıntısı çıkartmaya başlayınca sattım. Gönül ister yüksek model güzel araçlara binelim ama bu paraya D segment bir araç bakabilirler veyahut Audi A3 sıfırlar var ama hoşlarına gider mi bilemeyeceğim. Düşünürlerse BMW 'nun F30 kasası da var ona da bakabilirler.
Güncelleme: 50 Yaşında demişsiniz ki Superb güzel gider ancak şöyle bir durum var araziye gitme gibi düşünceleri varsa BMW X3 gibi araçlara da bakabilirler o arabalar da çok hoş.