Bloodthirster
80+
Bluetooth olmayan bilgisayarlar için bluetooth adaptörü.
geçen de bir arkadaş paylaşmıştı faydalanmıştık aynı fiyattan iyi ürün kaliteliBluetooth olmayan bilgisayarlar için bluetooth adaptörü.
Çok azami gerek var mı böyle bir şeye? Yani neyde kullanılır kiBluetooth olmayan bilgisayarlar için bluetooth adaptörü.
ben mesela jbl hoparlörü bağlıyorum masaüstü pcme , bluetooth özelliğim pcde yok bunla işimi görüyorumÇok azami gerek var mı böyle bir şeye? Yani neyde kullanılır ki
Sen şeyi soruyosun, bluetootha gerek var mı? E kablosuz olan her şey için bluetootha gerek var.Çok azami gerek var mı böyle bir şeye? Yani neyde kullanılır ki
Gamepad, kulaklık bağlicam Bluetooth yok pcde bu sorunun gereği var mıÇok azami gerek var mı böyle bir şeye? Yani neyde kullanılır ki
Evet Tplink bt500 meşhur adaptörü kullanıyordum. Buna geçince kendine ait bir kaç farklı dediğin protokollerin yazılmını ayrı ayrı yüklemiş. Tplink yerine tercih edilebiirGeçen paylaşıldığında ben de aldım Samsung Galaxy Buds FE için. Kopma falan yapmadı kolay bağlandım. Kaliteli Bluetooth protokollerini mi ne kullanıyormuş generic driver yerine dediler. Ama ben anlamıyorum.
Evimde Projeksiyon , 2+1 ve 5+1 ses sitemleri var Tv + hanım el işi ile uğraşırken müzik dinlemek istediğinde kulaklık takıyor. Yeri geliyor Mutfakta yemek hazırlarken veya temizlik yaparken Duvara tv de o an izlediği programı müziği video yu ve ya Toutube takip ettiği yayıncıları izlemek istediğinde görüntü veriyor. Her oda da bulunan ses bombası diye tabir ettiğimiz ses aletleri var onlara ses veriyor. İnanır mısın wc de müzik dinlemeden zaman geçiremem ve wc de de ses topu mevcutÇok azami gerek var mı böyle bir şeye? Yani neyde kullanılır ki
Nerede ben görmedim. Sitesinden sürücüsünü kurmuştum.Evet Tplink bt500 meşhur adaptörü kullanıyordum. Buna geçince kendine ait bir kaç farklı dediğin protokollerin yazılmını ayrı ayrı yüklemiş. Tplink yerine tercih edilebiir
Windowsta görünüyordu bt sürümlerinin oldugu yerde 4 5 tane farklı şey kurmus tplinkte yoktu. Eve gidince bakayımNerede ben görmedim. Sitesinden sürücüsünü kurmuştum.