Neler Yeni

🔥İndirim Mercusys Bluetooth 5.3 Nano Usb adaptörü 179 tl

icero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Emre
Tavsiye ederim kullanıyorum

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,599
İsim
Mertcan Uysal

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Geçen paylaşıldığında ben de aldım Samsung Galaxy Buds FE için. Kopma falan yapmadı kolay bağlandım. Kaliteli Bluetooth protokollerini mi ne kullanıyormuş generic driver yerine dediler. Ama ben anlamıyorum.

icero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Emre
Geçen paylaşıldığında ben de aldım Samsung Galaxy Buds FE için. Kopma falan yapmadı kolay bağlandım. Kaliteli Bluetooth protokollerini mi ne kullanıyormuş generic driver yerine dediler. Ama ben anlamıyorum.
Evet Tplink bt500 meşhur adaptörü kullanıyordum. Buna geçince kendine ait bir kaç farklı dediğin protokollerin yazılmını ayrı ayrı yüklemiş. Tplink yerine tercih edilebiir

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Alper Uğurcan
Bluetooth yoksa veya dandikse kullanılır, yararlı ürün

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Çok azami gerek var mı böyle bir şeye? Yani neyde kullanılır ki
Evimde Projeksiyon , 2+1 ve 5+1 ses sitemleri var Tv + hanım el işi ile uğraşırken müzik dinlemek istediğinde kulaklık takıyor. Yeri geliyor Mutfakta yemek hazırlarken veya temizlik yaparken Duvara tv de o an izlediği programı müziği video yu ve ya Toutube takip ettiği yayıncıları izlemek istediğinde görüntü veriyor. Her oda da bulunan ses bombası diye tabir ettiğimiz ses aletleri var onlara ses veriyor. İnanır mısın wc de müzik dinlemeden zaman geçiremem ve wc de de ses topu mevcut :D
Evet bu saydığım her şeyi gereksiz bir Bluetooth sayesinde ve ortalıkta kablo olmadan halledebiliyorum.

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Evet Tplink bt500 meşhur adaptörü kullanıyordum. Buna geçince kendine ait bir kaç farklı dediğin protokollerin yazılmını ayrı ayrı yüklemiş. Tplink yerine tercih edilebiir
Nerede ben görmedim. Sitesinden sürücüsünü kurmuştum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom