Generic windows driverı kullanmayan ve gerçek Bluetooth LE protokollerini kullanan bir adaptör. Daha uygun 5.3 versiyonlusu yok sanırım. Driver'ı sitesinde.
Yılların modem router üreticisi. fiyat güzel. ben bir tane aldım. ugreen var bende. kopmalar oluyor. bir de bunu deneyelim.Mercusys iyi bir marka mı?
Bende ugreen tplink ürünlerine bakarken bunun gelmesi güzel oldu hocam bilgilendirme için size ve konu sahibine teşekkürler.Yılların modem router üreticisi. fiyat güzel. ben bir tane aldım. ugreen var bende. kopmalar oluyor. bir de bunu deneyelim.
Bende de baseus bt 5.0 aynı kopmalar bende de oluyorYılların modem router üreticisi. fiyat güzel. ben bir tane aldım. ugreen var bende. kopmalar oluyor. bir de bunu deneyelim.
kopma demeyim de, kasadan 2 metre uzaklaşayım odanın içinde, o zaman ses gidiyor. sinir bozucu.Bende de baseus bt 5.0 aynı kopmalar bende de oluyor
Ben kasanın yanı başında oturduğum halde kopuyor, yani demem o ki baseusa denk gelirseniz bilginiz olsun arkadaşlar.kopma demeyim de, kasadan 2 metre uzaklaşayım odanın içinde, o zaman ses gidiyor. sinir bozucu.
Bu firma tp-linke air bir firma oldukça kaliteli ve güvenilirdir.Mercusys iyi bir marka mı?
paylaşım için teşekkürler faydalandımGeneric windows driverı kullanmayan ve gerçek Bluetooth LE protokollerini kullanan bir adaptör. Daha uygun 5.3 versiyonlusu yok sanırım. Driver'ı sitesinde.