Neler Yeni

Mercusys MA530 Bluetooth 5.3 Nano Usb adaptörü 179₺

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,374
İsim
Hacı
Eyvallah aldım.

coolsnow

80+
Evet bu sorunun cevabini bende merak ediyorum ama sunu unhtmayin ub500 5.0 yazsada yazilim olarak 5.3 olarak calisiyor. Bilmeyenlerin dikkatine
İkisini yan yana test eden var mı bilmiyorum fakat ikisi de aynı cihaz olabilir. Mercusys de Tp-link'in alt markası.
5.0 ile 5.4 versiyonları arasında bir fark yok zaten, önemli olan Bluetooth low energy desteği ve kapsama alanı.
5.0 yazıp low energy cihazları tam güç modunda çalıştıran adaptörler var maalesef. Sonuç olarak pil ömrü yarı yarıya fark ediyor.

icero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Emre
İkisini yan yana test eden var mı bilmiyorum fakat ikisi de aynı cihaz olabilir. Mercusys de Tp-link'in alt markası.
5.0 ile 5.4 versiyonları arasında bir fark yok zaten, önemli olan Bluetooth low energy desteği ve kapsama alanı.
5.0 yazıp low energy cihazları tam güç modunda çalıştıran adaptörler var maalesef. Sonuç olarak pil ömrü yarı yarıya fark ediyor.
burdan anladigim 5.3 diye satilan daha iyi. Cunku yazulimla 5.3 u aciyor tplink diye dusunuyorum. Ama 5.3 olarak geleb direkt oyle oldugu icin kapsama alani haric dediginiz gibi dusuk guc cekip daha uzun kullanim omru saglayabilir bt ile baglanan cihazlar icin

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Birkan Öztürk
Dark marka bt alıcı almıştım ve monitörün arkasına takmıştım ona rağmen dualsensenin bağlantısı kopuyordu. Bunu aldım umarım iş görür.

Snifna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emirhan Polat
Generic windows driverı kullanmayan ve gerçek Bluetooth LE protokollerini kullanan bir adaptör. Daha uygun 5.3 versiyonlusu yok sanırım. Driver'ı sitesinde.

1728845160468.png

Hocam kargo ile 228,90TL'ye denk geliyor. Hepsiburada Premium ile satın alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Birkan Öztürk
Bağlanır, bluetooth var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

BU arada 2-3 gündür kullanıyorum cidden bu fiyata bedava gecikme vs yok saat gibi çalışıyor :D
Valla dualsense için aldım önceki aldıgım dark marka kopup duruyordu bu ise tertemiz

Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Oğuz Tutkun
Baseus ve Ugreen vardı. Kopma yaşamaya başlamıştım gamepad ile. Bakalım bu nasıl. 20₺'de hepsipay de varmış. Premium vardı zaten güzel oldu. Paylaşım için teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom