Evet bu sorunun cevabini bende merak ediyorum ama sunu unhtmayin ub500 5.0 yazsada yazilim olarak 5.3 olarak calisiyor. Bilmeyenlerin dikkatineTP Link UB500 mü bu mu ?
Evet bu sorunun cevabini bende merak ediyorum ama sunu unhtmayin ub500 5.0 yazsada yazilim olarak 5.3 olarak calisiyor. Bilmeyenlerin dikkatineTP Link UB500 mü bu mu ?
İkisini yan yana test eden var mı bilmiyorum fakat ikisi de aynı cihaz olabilir. Mercusys de Tp-link'in alt markası.Evet bu sorunun cevabini bende merak ediyorum ama sunu unhtmayin ub500 5.0 yazsada yazilim olarak 5.3 olarak calisiyor. Bilmeyenlerin dikkatine
burdan anladigim 5.3 diye satilan daha iyi. Cunku yazulimla 5.3 u aciyor tplink diye dusunuyorum. Ama 5.3 olarak geleb direkt oyle oldugu icin kapsama alani haric dediginiz gibi dusuk guc cekip daha uzun kullanim omru saglayabilir bt ile baglanan cihazlar icinİkisini yan yana test eden var mı bilmiyorum fakat ikisi de aynı cihaz olabilir. Mercusys de Tp-link'in alt markası.
5.0 ile 5.4 versiyonları arasında bir fark yok zaten, önemli olan Bluetooth low energy desteği ve kapsama alanı.
5.0 yazıp low energy cihazları tam güç modunda çalıştıran adaptörler var maalesef. Sonuç olarak pil ömrü yarı yarıya fark ediyor.
Generic windows driverı kullanmayan ve gerçek Bluetooth LE protokollerini kullanan bir adaptör. Daha uygun 5.3 versiyonlusu yok sanırım. Driver'ı sitesinde.
çektim bir tane EyvGeneric windows driverı kullanmayan ve gerçek Bluetooth LE protokollerini kullanan bir adaptör. Daha uygun 5.3 versiyonlusu yok sanırım. Driver'ı sitesinde.
Bağlanır, bluetooth var.bununla Jbl Tune 520BT Multi Connect Wireless Kulaklıgı pc ye bağlaya bilir miyim
Valla dualsense için aldım önceki aldıgım dark marka kopup duruyordu bu ise tertemizBağlanır, bluetooth var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
BU arada 2-3 gündür kullanıyorum cidden bu fiyata bedava gecikme vs yok saat gibi çalışıyor