Tekrardan selamlar, ürün elime ulaştı satın almak isteyen olursa diye şuraya yorum bırakmak istedim. Yatak odasında bir televizyon ve masaüstü mini pc var. Kışın yataktan çıkmadan film dizi izlemek için böyle bir setup kurmuştum. Modem oturma odasında duruyor ve yatak odasındaki bilgisayar ile arasında yaklaşık 10 metre mesafe var. Bilgisayarımda Tp-Link Archer 3 T2U Wifi Adaptör var. Koridorun tam ortasında da başlıktaki adı geçen Mercusys ME30 yer almakta. 200 megabit internet ve Vodafone tarafından verilen Nokia modem sahibiyim.
Normalde router olmadan bilgisayardan 5G bağlantısı ile 90 megabit kadar interneti çekebiliyordum ama stabil olmuyordu, bağlantı kopuyordu. Daha önce belirttiğim gibi Xiaomi'nin 2.5G yayan router'ı ile de ancak ve ancak 16 megabit civarında bir hız alabiliyordum. Ancak başlıktaki ürün sayesinde stabil bir şekilde 5G üzerinden 140 megabit, 2.5G üzerinden ise 40-45 megabit alabiliyorum. Sanırım bunun sebebi başlıktaki ürün değil de Archer T2U wifi adaptör kaynaklı, çünkü çok iyi bir ürün değil, idare etsin diye almıştım.
Her halükarda ürünü aldığım için çok memnun kaldım zira yatak odasında film dizi video izlemek için kurduğum sistemime fazla fazla yetiyor. Başlık sahibi arkadaşa çok teşekkür ederim, sayesinde ucuza böyle bir lüks sahibi olabildim.