Neler Yeni

Merhaba Allaha söven arkadaşlarımla 7 yıllık arkadaşlığımı bitirdim

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Merhaba arkadaşlar Discordda işte allaha sövüyolardı eskiden böyle çocuk değildi liseye geçince yeni arkadaşlar edindi ve allaaha sövüyolardı durmadan ve bu durum çok sinirlenmiştim hiç sunucuya gitmiyodum bugun artık bitane youtuber var onun yorumuna yazmıştım allaha niye sövüyosunki diye arkadaş ve onun arkadaşları yorum atmış sanane felan demişler bende her yerden engelledim niye engelliyosun felan dediler işte uzatmadan söyliyeyim ilişkimi bitirdim sizce iyi bişey yaptımmmı
Değerlere sövmemeyi umarım herkes öğrenir ya sokaktada yaparlar biri takar orda ağız burun dalar ozaman görürler anaya dine allaha veya değerlere sövmek iyi değil yapmayın.

Jaja50

80+ Silver
Bugün zula oynarken rekabetçi de rakibin allahına söven bi abi vardı. O geldi aklıma. Adama random attım diye bana da sövdü KDFSAFÖPOGĞDKÖDFMPĞHBGFHPOJ

Impe

80+ Silver
Merhaba arkadaşlar Discordda işte allaha sövüyolardı eskiden böyle çocuk değildi liseye geçince yeni arkadaşlar edindi ve allaaha sövüyolardı durmadan ve bu durum çok sinirlenmiştim hiç sunucuya gitmiyodum bugun artık bitane youtuber var onun yorumuna yazmıştım allaha niye sövüyosunki diye arkadaş ve onun arkadaşları yorum atmış sanane felan demişler bende her yerden engelledim niye engelliyosun felan dediler işte uzatmadan söyliyeyim ilişkimi bitirdim sizce iyi bişey yaptımmmı
en iyisi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,825
Üyeler
165,078
Son üye
critical378
Top Bottom