Makaraymış annesi babası duysa da makara diyebilecek mi acabamakarasına yapıyolarmış öyle diyolardı bunu makarsımı olur çok yazık
Değerlere sövmemeyi umarım herkes öğrenir ya sokaktada yaparlar biri takar orda ağız burun dalar ozaman görürler anaya dine allaha veya değerlere sövmek iyi değil yapmayın.Merhaba arkadaşlar Discordda işte allaha sövüyolardı eskiden böyle çocuk değildi liseye geçince yeni arkadaşlar edindi ve allaaha sövüyolardı durmadan ve bu durum çok sinirlenmiştim hiç sunucuya gitmiyodum bugun artık bitane youtuber var onun yorumuna yazmıştım allaha niye sövüyosunki diye arkadaş ve onun arkadaşları yorum atmış sanane felan demişler bende her yerden engelledim niye engelliyosun felan dediler işte uzatmadan söyliyeyim ilişkimi bitirdim sizce iyi bişey yaptımmmı
Ben daha kötü düşünmüşüm...Bir söz vardır ama buraya yazamam.
At gibi giden ile başlıyor.
Steam Topluluğu :: HacınınŞalgamı (steamcommunity.com)En iyisi. Al hacının şalgamını iç.
Ah be hocam o kadar diyoruz sindirmesi zor alerjisi olan içmesin diye.Steam Topluluğu :: HacınınŞalgamı (steamcommunity.com)
benim hesap içti de ne yapmam lazım sindirmesi için
en iyisiMerhaba arkadaşlar Discordda işte allaha sövüyolardı eskiden böyle çocuk değildi liseye geçince yeni arkadaşlar edindi ve allaaha sövüyolardı durmadan ve bu durum çok sinirlenmiştim hiç sunucuya gitmiyodum bugun artık bitane youtuber var onun yorumuna yazmıştım allaha niye sövüyosunki diye arkadaş ve onun arkadaşları yorum atmış sanane felan demişler bende her yerden engelledim niye engelliyosun felan dediler işte uzatmadan söyliyeyim ilişkimi bitirdim sizce iyi bişey yaptımmmı