Neler Yeni

Merhaba arkadaşlar topladığım bu sistem sizce iyi mi?

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz

Kesinlikle hazır sistem almak daha mantıklı çünkü ekran kartlarının tekil fiyatı çok pahalı. Misal RTX 3060'ın tek başına en ucuz fiyatı 10K.
Anladım kardeşim bu hazır sistemler de hangi işletim sistemi yüklü olarak geliyor birde alırken soğutucu da dahil edeyim mi? Birde böyle ışıklı değilde sade kasalı hazır oyuncu PC si yok mu her yer rengarenk olunca dikkatim dağılabilir film falan izlerken birde bu ledler sürekli yanıp sönüyor mu sabit mi yanıyor evin içi diskoya dönmesin sonra :)

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Anladım kardeşim bu hazır sistemler de hangi işletim sistemi yüklü olarak geliyor birde alırken soğutucu da dahil edeyim mi? Birde böyle ışıklı değilde sade kasalı hazır oyuncu PC si yok mu her yer rengarenk olunca dikkatim dağılabilir film falan izlerken birde bu ledler sürekli yanıp sönüyor mu sabit mi yanıyor evin içi diskoya dönmesin sonra :)
Gamegaraj Windows yüklemiyor geldiğinde siz yüklüyorsunuz. Sinerji yüklüyor diye biliyorum. Windows 10 yüklüyor olması lazım

Son düzenleme:

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,404
İsim
Mert Metshi
windows 10 geliyor hocam. hiçbir şey dahil etmenize gerek yok. ışıklar kapatılıyor diye biliyorum.

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
28000 TL lik bir hazır sistemi inceledim öylesine koydukları parçaları tek tek alırsam 32500 yapıyor hazır olarak 28000, en önemli parça ekran kartımı da en yüksek fiyatlı olarak ekran kartını koyuyorlar?

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
Hazır sistem satanlara şöyle bir göz attım sanırım en hesaplı hazır sistemleri game garaj satıyor

Arax

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Aras Alsanç
Merhaba arkadaşlar topladığım bu sistem iyi mi? yoksa hazır sistemlere mi yöneleyim? Çok fazla anlamam bu PC toplama işinden sadece yorumlara ve FP oranına bakıyorum seçtiğim parçaların. Ben bu paraya daha iyisini toplarım diyenler var mı bana yardımcı olur musunuz? Birde hazır sistemlerde şunu fark ettim adamlar çok iyi ekran kartı koymuş ama diğer parçalar o kadarda iyi değil ben her parçanın eşit seviyede iyi olmasını isterim. Alıntıyı görüntüle
Bence saçma olmuş hazır sistem almak daha mantıklı

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
Bence saçma olmuş hazır sistem almak daha mantıklı
Yada daha önceden yaptığım gibi vatan bilgisayarda mı toplatsam 2010 da toplattım pes 17 ye kadar zorladı, Paladins diye online bir oyun oynuyorum bunu ise en düşük ayarlarda oynayabiliyorum bana göre 12 yıllık bir bilgisayara göre iyi idare etti beni ama artık yenilemek istiyorum önceden pek önemsemiyordum şimdi yenileme ihtiyacı duydum
Ekran Alıntısı3.JPG
Ekran Alıntısı4.JPG

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,063
Üyeler
161,193
Son üye
Eneschans
Top Bottom