Neler Yeni

Çözüldü✓ Merhaba bilgisayarımı satmak istiyorum tahmini ne kadara gider

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,556
İsim
Yusuf
46k ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

yukarıda yazdığım gibi bu abdullah gibi kişilerin sınırlı stokta çıkardığı sistemler bunları beklesende bile alman çok zor çünkü senin gibi bekleyen milyon tane insan var
kanka alooooo hazır sistem furyası hani yılda 1 kere yapılmıyor. hani ay içinde yaklaşık 10 youtube kanalı sürekli indirimli sistem paylaşıyor hani donanim arsivi 4060ti 16gb sistem paylaştı mesela 19.999tl'ye. vatan pc paylaştı 3060ti'lı 13400f'li 16bin bandında. aaa inada bak sanki ben alacağım diyorum. işi gücü bıraktım kanıtlamaya çalışıyorum. sat brom 25K'dan 30K'dan satmayı geçtim bak 20K'dan sat helal olsun diyeceğim.
bazı insanlara yardımcı olmak için cevap bile vermemek gerekiyor. naparasan yap hem konu açıyor hem inat ediyor bide dikleniyor.

HDogus

80+ Bronze
internetten en ucuz fiyatlarını yazdığımda sıfır işlemci ve soğutucu hariç 25k yapıyor 5k sını kırsak 20k benim kalımda bunu komple 30k ya satabilirmiyim çünkü parçalar o kadar uyumlu ki şuanki 30k ya almaya çalıştığın bir sistem parçaları uyumsuzlukla boğuşuyor

demek istediğim 30k sistemlerde ekran kartı yüksek anakartı işlemcisi depolama alanı soğutması çöp
Hocam sen eski parçaların üstüne gidersen işin içinden çıkamazsın. Yapman gereken istediğin fiyata insanlar sıfır ne alabiliyor onunla karşılaştırmak. Senin dediğin mantıkla gidersek 3 yıllık laptopa 40.000₺ isteyen satıcılardan çok var :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ayhan
hayırlısı diyelim o zaman bende biliyorum 30k etmeyeceğini tek tek satarsam eder tabi bakalım göreceğiz

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,556
İsim
Yusuf
hayırlısı diyelim o zaman bende biliyorum 30k etmeyeceğini tek tek satarsam eder tabi bakalım göreceğiz
sana son tavsiyemi söyleyeyim. hazır sistem halinde satmaya çalışırsan fiyatı zaten söyledim. sisteminde 3 değerli parça var. cpu psu ekran kartı. bunları tek tek yüksekten satmayı dene. baktın satıldı diğer bileşenleri 200-300 ucuza okut.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ayhan
İşlemci ve sıvı soğutucu ya kaç para değer bicmeliyim

Power 2 gün oldu alalı iade ederim

Sparshtum

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ahmet Soylu
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü pc
Şimdi sen bu fiyatlara bakınca pc'nin 20bin edeceğini falan düşünüyorsundur. Bana kalsa 14-15'den fazla etmez. He sen bunu 15e koysan ben yinede almazdım ben zaten 12'ye 5600ü 6700 lü veya 6600xt li sistem toplayabilirim.
Reis onu nereden yapıyorsun söyleyebilir misin, sistem bakıyorum ben şu an. En son DA rx6600 r5 5500 sistem 12k çıkmıştı :)

ravenddS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Mehmet Can
Bana kalırsa 16k civari max 17k olabilir gibi.

Ama kimse piyasaya göre satmadığı için bu fiyatlar biraz ucuz gibi görünüyor maalesef.

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili

İsa Erol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İsa Erol
46k ?

yukarıda yazdığım gibi bu abdullah gibi kişilerin sınırlı stokta çıkardığı sistemler bunları beklesende bile alman çok zor çünkü senin gibi bekleyen milyon tane insan var
Ben her çıktığında alıyorum hocam

46k ?

Orada stok bitti uyarısı veriyor fakat aslında bitmiyor site çöktüğü için öyle hata veriyor

Musti Bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Mustafa
Bence sen 20k ya koy pazarlık vesaire yaparsın 18 e falan gider ama normalde 18 etmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,927
Üyeler
165,606
Son üye
Bilge_K
Top Bottom