Merhaba bu iki klavye arasında kaldım yardım

Danteo

80+
Reaksiyon skoru
19
Bütçe
2500
https://share.temu.com/xdAUcysNaJB
biri bu

biride bu
bütcem 2.5-2k arası

Neden temu ggtr den aula f75 mchose g75 pro falan alan

fiyat birde bir şey olduğunda temu müsteri hizmetleri yardımcı oluyor şuana kadar aldığım herseyde sorun olmasi durumunda kredi iadesi verildi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunlar alınmazmı hocam

fiyat birde bir şey olduğunda temu müsteri hizmetleri yardımcı oluyor şuana kadar aldığım herseyde sorun olmasi durumunda kredi iadesi verildi

bunlar alınmazmı hocam
ak820 nin düz modeli pek iyi değil

bunlar alınmazmı hocam
O olay 3 ay devam ediyor 3 ay sonra garantin falan kalmaz hem 2 hafta bekleyeceksin hem 3 ay garantin olacak sipariş verildikten sonra

biri bu

biride bu
bütcem 2.5-2k arası
Senin bahsettigin urunler arasinda bulunan ajazz hakkinda bir bilgim yok. Fakat MAD68 kullanicisiyim yani senin soyledigin ikinci urunun MAD68 olani. Herseyi ayni sadece tus sayisi fazla benimkinde. Gercekten oneririm, gayet guzel bir manyetik (mekanik degil) klavye. Yazilimi da mevcut, gerekli ayarlamalari kolaylikla yapabiliyosun. Bir suru ozelligi mevcut, suan onlardan bahsetmeyecegim. Ama sitesinde butun bilgileri bulabilirsin. Velhasil kelam, asagidaki linkten madlions urun versiyonlari hakkinda bilgi edinebilirsin. Oneririm. Kaldi ki bu yaziyi da MAD68 uzerinden yazmaktayim.

Senin bahsettigin urunler arasinda bulunan ajazz hakkinda bir bilgim yok. Fakat MAD68 kullanicisiyim yani senin soyledigin ikinci urunun MAD68 olani. Herseyi ayni sadece tus sayisi fazla benimkinde. Gercekten oneririm, gayet guzel bir manyetik (mekanik degil) klavye. Yazilimi da mevcut, gerekli ayarlamalari kolaylikla yapabiliyosun. Bir suru ozelligi mevcut, suan onlardan bahsetmeyecegim. Ama sitesinde butun bilgileri bulabilirsin. Velhasil kelam, asagidaki linkten madlions urun versiyonlari hakkinda bilgi edinebilirsin. Oneririm. Kaldi ki bu yaziyi da MAD68 uzerinden yazmaktayim.

hocam kupon v.b bjrsey varmi wraith de ve manyetik switch daha mı iyi hissiyat olarak

hocam kupon v.b bir şey varmi wraith de ve manyetik switch daha mı iyi hissiyat olarak

hocam kupon v.b bjrsey varmi wraith de ve manyetik switch daha mı iyi hissiyat olarak

ZGR kupon kodu ile neredeyse kargoyu bedavaya getirebilirsin. yaklasik 3 sene K580 blue switch kullandim. Cok memnundum. Fakat daha kucuk birseye ihtiyacim oldu. Madlions markasi ile wraith uzerinden tanistim. Mekanik klavyelerde tus basim ayarlamasi yapamiyorsun. Normal tus, basiyosun calisiyo. Fakat manyetik klavyelerden tus basimlarini yazilim uzerinden yonetebiliyosun. Ve cok hassas bir mekanige sahip manyetik klavyeler. Ayrica MAD kalvyesinde RT, SOCD, RS, DKS, TGL, MT yazilimsal destegide mevcut. bu terimleri chatgptye sorabilirsin. Eger alirsan pisman olacagini zannetmiyorum.

biri bu

biride bu
bütcem 2.5-2k arası
İkisi de değil. Mchose ace68 alın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,925
Üyeler
183,491