Neler Yeni

Merhaba bütçem kısıtlıda bu sistem iyi mi? kötüyse bunu gibi varsa atarmısınız

muhalbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Arda Kozan
Palit jetstream iyi dual kötü ama 16 gb ekran kartı para tuzağı alınmaz performans farkı yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çıkıyor hatta genelde o civarda çıkıyor. 19500e taş gibi 4060'lı sistem çıkıyor falan. Ama daha geçen hafta çıktı o yüzden bu hafta 25K'ya 12400F 4060 Ti tarzı bir şey bekliyorum
Hocam bende dh eagle yada attigini almayi dusunuyorum hangisini almaliyim alsam neyi degistirmeliyim?(genellikle bannelord rdr oynuyorum)

AlevFırtınası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Alev Fırtınası
Hocam bende dh eagle yada attigini almayi dusunuyorum hangisini almaliyim alsam neyi degistirmeliyim?(genellikle bannelord rdr oynuyorum)
DH eagle pahalı be reis. 1 tb ssd seçince arada 1.5k fark oluyor, benim attığım sistem işlemcisiyle kasasıyla daha iyi kalıyor. ben olsam perşembe günü 20:30'da çıkacak olan 12400F 4060 Ti sistemini bekler 24-25K'ya alırdım ( tabi kesin değil ). Bir şey çıkmazsa da gaming gecesini de beklerdim ondan sonra son çare gamegarajdaki sistemi alırdım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Linkini atabilirmisiniz hocam
4070'li en ucuz sistem 34.5k. 1k daha ucuza 7800 xt'lisi var o yüzden 4070 alınmaz

muhalbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Arda Kozan
DH eagle pahalı be reis. 1 tb ssd seçince arada 1.5k fark oluyor, benim attığım sistem işlemcisiyle kasasıyla daha iyi kalıyor. ben olsam perşembe günü 20:30'da çıkacak olan 12400F 4060 Ti sistemini bekler 24-25K'ya alırdım ( tabi kesin değil ). Bir şey çıkmazsa da gaming gecesini de beklerdim ondan sonra son çare gamegarajdaki sistemi alırdım
Cuma gunu maasimi alacagim anca cuma gunu alabilirim dedigin bilgisayarin suresi kac gun?

AlevFırtınası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Alev Fırtınası
Cuma gunu maasimi alacagim anca cuma gunu alabilirim dedigin bilgisayarin suresi kac gun?
Genelde f/p olduğu için ya saatler içinde bitiyor ya da bir sonraki gün bitmiş oluyor ama şansın varsa kalabilir. Kalmazsa gaming gecesine de bakarsın orada da fp sistem olmazsa gamegarajdakini alırsın

muhalbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Arda Kozan
Genelde f/p olduğu için ya saatler içinde bitiyor ya da bir sonraki gün bitmiş oluyor ama şansın varsa kalabilir. Kalmazsa gaming gecesine de bakarsın orada da fp sistem olmazsa gamegarajdakini alırsın
Gaming gecesi incehesabin cuma aksam 10da yaptigi indirim demi reis?

muhalbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Arda Kozan
Reis bide olduki guzel sistem cikmadi gamegarajdaki sistemi nasil ozellestireyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,424
Üyeler
160,693
Son üye
EmreCan014
Top Bottom