Merhaba Donanımarşiv üyeleri

Merhaba arkadaşlar 3 sene sonra başka bir forumda olmam çok mutlu etti ben sizlerle tanışmak çok isterim açıkcası eski forum saçma yasakları yüzünden buraya geldim neyse herkeze iyi forumlar
Sanırım technopatiden bahsediyorsun. Aramıza hoş geldin. @Mehmet Yılmaz abimin dikkatini çekmezsen kural yok burda (!)

Merhaba arkadaşlar 3 sene sonra başka bir forumda olmam çok mutlu etti ben sizlerle tanışmak çok isterim açıkcası eski forum saçma yasakları yüzünden buraya geldim neyse herkeze iyi forumlar
Hoş geldiniz hocam.

Merhabalar böyle tanışma yapmak ve bizleri tanımak isterseniz üst kısımdan neler yeni kısmına girerek istediğinizi yazabilirsiniz. konuları önemli şeyler için açmak herkes için çok daha iyi olur ayrıca hoşgeldiniz

Dozu kaçmaya meyilli bir yerdesiniz, kendi açınızdan sorun yoksa sıkıntı yok.

Merhaba :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sona nokta koymadım diye 5 gün ban yemiştim
Bana da aynısı olmuştu. İtiraz ettim açtılar. Tüm her şeyi kurallara uyarak yazmıştım, sadece "1" noktadan patladım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,722
Üyeler
197,541
Son üye
liIjho
Geri