Markayı kötülemek istemiyorum, bunu bir kaç konuda da, arkadaşlar (kendimce) yanlışa düşmesinler diye paylaştım, senin için de paylaşmak istiyorum.Adata XPG Spectrix S40G 256GB 3500MB-1200MB/s M.2 PCIe SSD AS40G-256GT-C dostlar bu ssd yi almayı düşünüyorum kullanan varsa yardımcı olabilir mi
ama yaşamayanlar da var dostum kasanın hava sürkilasyonuna bağlı benim kasam corsair spec delta rgbS40G'nin bloğu plastik olduğu için maalesef ısınıyor, RGB'sine aldanmamak gerek. Ayrıca sağlık sorunuyla karşılaşanlar da var.
SX6000 Pro almanızı öneririm.
S40G sıkıntılı bir model, şikayetçisi çok. RGB sine aldanma üzebilir .Adata XPG Spectrix S40G 256GB 3500MB-1200MB/s M.2 PCIe SSD AS40G-256GT-C dostlar bu ssd yi almayı düşünüyorum kullanan varsa yardımcı olabilir mi
Yaşayanları da göz önünde bulundurmak gerek, niye kendinizi riske atasınız ki? Sadece hava sirkülasyonuna bağlı değil, öyle olsa bile bu kadar ısınmaması gerekirdi. 70-80 derecede çalışabilen ve sağlık sorunu çıkarabilen bir model aynı zamanda.ama yaşamayanlar da var dostum kasanın hava sürkilasyonuna bağlı benim kasam corsair spec delta rgb
peki madem sizi dinliyeyim saolun dostlar
Dostum yalnız onun bahsettiği SSD m2 nvme türünden. Elbette her ürün kusursuz olacak diye bir şey yok. İade ve yenisiyle değiştirme hakları var.Markayı kötülemek istemiyorum, bunu bir kaç konuda da, arkadaşlar (kendimce) yanlışa düşmesinler diye paylaştım, senin için de paylaşmak istiyorum.
A Data hiç iyi bir marka değil kronik arızası olan SSD leri var. Ben SU630 da kullandım, SU800 de kullandım ikisi de bir kaç ay içerisinde bozuldu servise gönderdim birisinin yenisini gönderdiler diğerinin arızalı olmadığını, ama takıyorsun çalışmıyor. Ve enteresan olan şey Samsung evo 860 500 GB. aldım iki A Data SSD nin de performansını 3'e katladı. Karar senin