windows son güncellemeyi yaptısan normal hataları cok güncellemedemerhaba bu sabah masaüstümde uygulamaları alt alta koyduğumda 12 tane uygulama koyabiliyorum ama normalde 13 tane uygulamayı alt alta koyabiliyordum simge boyutu hep küçüktü hala küçük yardım edebilir misiniz?
ekran çözünürlüğünü ayarlamerhaba bu sabah masaüstümde uygulamaları alt alta koyduğumda 12 tane uygulama koyabiliyorum ama normalde 13 tane uygulamayı alt alta koyabiliyordum simge boyutu hep küçüktü hala küçük yardım edebilir misiniz?
çözünürlükte sıkıntı olabilirmerhaba bu sabah masaüstümde uygulamaları alt alta koyduğumda 12 tane uygulama koyabiliyorum ama normalde 13 tane uygulamayı alt alta koyabiliyordum simge boyutu hep küçüktü hala küçük yardım edebilir misiniz?
ayarladım zaten hep aynıydı onla alakası olduğunu sanmıyorumekran çözünürlüğünü ayarla
bak dediğim gibi güncelleme sıkıntısı olabilir belkiayarladım zaten hep aynıydı onla alakası olduğunu sanmıyorum
pek sanmıyorum ama olabilirbak dediğim gibi güncelleme sıkıntısı olabilir belki
masaüstündeyken ctrl+a yapıp bütün simgeleri seçtikten sonra ctrl'ye basılı tutarak mouse'un rollerıyla simge boyutunu ufaltmayı deneyeya
yaptım ama normalde küçük simgeler seçilimasaüstündeyken ctrl+a yapıp bütün simgeleri seçtikten sonra ctrl'ye basılı tutarak mouse'un rollerıyla simge boyutunu ufaltmayı deneyebilirsin.
CTRL tuşuna basılı tut ve farenin orta tekerleği ile küçültüp büyült.merhaba bu sabah masaüstümde uygulamaları alt alta koyduğumda 12 tane uygulama koyabiliyorum ama normalde 13 tane uygulamayı alt alta koyabiliyordum simge boyutu hep küçüktü hala küçük yardım edebilir misiniz?