Neler Yeni

merhaba masaüstümde uygulamalar nedense alt alta koyduğumda eskiden sığıyordu ama şuan sığmıyor

beratalp1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
berat
merhaba bu sabah masaüstümde uygulamaları alt alta koyduğumda 12 tane uygulama koyabiliyorum ama normalde 13 tane uygulamayı alt alta koyabiliyordum simge boyutu hep küçüktü hala küçük yardım edebilir misiniz?

berkay SİCİMLİ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
BERKAY SİCİMLİ
merhaba bu sabah masaüstümde uygulamaları alt alta koyduğumda 12 tane uygulama koyabiliyorum ama normalde 13 tane uygulamayı alt alta koyabiliyordum simge boyutu hep küçüktü hala küçük yardım edebilir misiniz?
windows son güncellemeyi yaptısan normal hataları cok güncellemede

Erencebir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Eren
ekran çözünürlüğünü ayarla

bartu35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Bartu
masaüstündeyken ctrl+a yapıp bütün simgeleri seçtikten sonra ctrl'ye basılı tutarak mouse'un rollerıyla simge boyutunu ufaltmayı deneyebilirsin.

beratalp1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
berat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
masaüstündeyken ctrl+a yapıp bütün simgeleri seçtikten sonra ctrl'ye basılı tutarak mouse'un rollerıyla simge boyutunu ufaltmayı deneyeya
masaüstündeyken ctrl+a yapıp bütün simgeleri seçtikten sonra ctrl'ye basılı tutarak mouse'un rollerıyla simge boyutunu ufaltmayı deneyebilirsin.
yaptım ama normalde küçük simgeler seçili

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
CTRL tuşuna basılı tut ve farenin orta tekerleği ile küçültüp büyült.
Simgeler küçülüp büyüyecektir, istediğin gibi ayarlayabilirsin.
Ya da masaüstüne sağ tıkla ve görünüme gir oradan küçük, büyük ve orta simgeler var.
İstediğini seçebilirsin, iki farklı yöntem olarak bunları söyleyebilirim.

Top Bottom