Neler Yeni

Merhaba monitör alacağım ancak laptopa bağlicağım yardımcı olur musunuz

MrWox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Mahmut
merhaba elimde gtx 1050 laptop mevcut rust oynadığım için ekran çok ufak geliyor ancak bu halde bile rustta 50 60 fps alıyorum monitör bağlayınca eminim bu 40 seviyelerine gerilicektir bunun önüne geçebilme imkanımız var mı mesela laptopu iptal edip sadece takaacağım ekrana yansıtma gibi veya benzeri şeyler mevcutmu

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
Monitör cozurlugu ile laptop ekranı çözünürlüğü farklı değilse FPS değişmez

MrWox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Mahmut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Monitör cozurlugu ile laptop ekranı çözünürlüğü farklı değilse FPS değişmez
o zaman aynı çözünürlükte bulunan bir monitör almamda herhangi bi fps düşüklüğü olmicağı anlamına geliyor çok teşekkür ederim gerçekten artık özellikle rust gibi bi oyunda ufak monitör ile görmek kör edecek beni

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
o zaman aynı çözünürlükte bulunan bir monitör almamda herhangi bi fps düşüklüğü olmicağı anlamına geliyor çok teşekkür ederim gerçekten artık özellikle rust gibi bi oyunda ufak monitör ile görmek kör edecek beni
Ama monitörde oyun oynarken laptobun ekranında birşeyler yaparsan uygulama falan yani o zaman FPS düşer

MrWox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Mahmut
Ama monitörde oyun oynarken laptobun ekranında birşeyler yaparsan uygulama falan yani o zaman FPS düşer
hayır oyun oynarkende hiçbir şey açan birisi değilim zaten bu şekilde oyun oynamamın ne gibi - yönleri olur elbet vardır diye düşünüyorum mesela laptop çok yorulmazmı 2 ekrana görüntü verdiği için ve oynadığım oyunda gerçekten çok yorucu oyun biraz ram'i silip süpürüyor

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
hayır oyun oynarkende hiçbir şey açan birisi değilim zaten bu şekilde oyun oynamamın ne gibi - yönleri olur elbet vardır diye düşünüyorum mesela laptop çok yorulmazmı 2 ekrana görüntü verdiği için ve oynadığım oyunda gerçekten çok yorucu oyun biraz ram'i silip süpürüyor
İki ekran kullanmak bilgisayarı yormaz iki ekranda ayrı ayrı işlem yapsan tabi yorulur

MrWox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Mahmut
İki ekran kullanmak bilgisayarı yormaz iki ekranda ayrı ayrı işlem yapsan tabi yorulur
bir tane ekran buldum 2. el ince bi piksel çizgisi eksik bir bakma şansınız var mı linkini bırakıyorum

fiytını ucuz buldum siz ne diyorsunuz

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
bir tane ekran buldum 2. el ince bi piksel çizgisi eksik bir bakma şansınız var mı linkini bırakıyorum

fiytını ucuz buldum siz ne diyorsunuz
İlerde daha fazla bozulma olmazsa olabilir ve senin için sorun yoksa fiyatta uygun istiyorsan al ama pek tavsiye etmem

MrWox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Mahmut
İlerde daha fazla bozulma olmazsa olabilir ve senin için sorun yoksa fiyatta uygun istiyorsan al ama pek tavsiye etmem
0 ürünlere baktım 1200 1300 tl minimum önerdiğiniz uygun bi monitör var mı

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,270
İsim
Mert Can Ergün
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular