- Konu Sahibi Konu Sahibi
ne konuda
ne konuda
monitörne konuda![]()
yazayım özeldenmonitör
özelden yazılmıyor ona görür o aktif olduğundayazayım özelden
almicam gibi bakalım ne yapmalıyım hiç bilmiyorum
kral artık bizimkiler adam görüyor avel gibi etrafa bakıyorum kafamı monitöre sokuyorum görebilmek adına gerçekten yoruyordostum haklısın küçük ekranda rust çok zor bende o yüzden yeni monitör aldım
rust çok donmaya takılmaya başladı hocam sizdede oluyormuo zaman aynı çözünürlükte bulunan bir monitör almamda herhangi bi fps düşüklüğü olmicağı anlamına geliyor çok teşekkür ederim gerçekten artık özellikle rust gibi bi oyunda ufak monitör ile görmek kör edecek beni
2016 dan beri oynuyorum hep bu sorun vardı kaç gb ram kullanıyorsun ?rust çok donmaya takılmaya başladı hocam sizdede oluyormu
sistem özelliklerin nedirrust çok donmaya takılmaya başladı hocam sizdede oluyormu
8 hocam da 16 ram olan arkadaşım var ondada oluyor oyunlamı alakalı acaba2016 dan beri oynuyorum hep bu sorun vardı kaç gb ram kullanıyorsun ?
kral bende de ufak tefek sorunlar oluyor önerdiğin bi sistem ayarı veya grafik ayarı var mı ( kısa özetliyorum sistemi) 16 gb 2400 mhz ram gtx 1050 intel i5 7. nesil işlemci 40 üstü garanti fps alıyorum ancak yetmiyorsistem özelliklerin nedir
rx 570 8gb ram ryzen 3 3100sistem özelliklerin nedir
8 olduğu için herkeste oluyor ama rust için min 10 gb lazım ben 16 gb kullanıyorum 12 13 gb yiyor zaten birde yeni yere gidince map yükleniyor donması normal8 hocam da 16 ram olan arkadaşım var ondada oluyor oyunlamı alakalı acaba