Merhaba Saç-sakal-vücut için ıslak-kuru su geçirmeyen Tıraş makinesi öneri

Reaksiyon skoru
38
Merhaba Tıraş makinası arıyorum 2k civarlarına kadar ıslak-kuru su altında da çalışabilen bir ürün bakıyorum daha önce xaomi'nin görsel de ki ürününü kullanıyordum fakat 2 yılın sonunda ürün bozuldu o yüzden yeni ürün bakıyorum kullanıp tavsiye edebileceğiniz yanakları sıfır şekilde temizleyebilecek ve vücut için güzel bir ürün arayışım vardır

Ekler

• 1763640682466.webp
    1763640682466.webp
    35.3 KB · Hit: 26
Merhaba, Philips 7000 tıraş makinesi kullanıyorum. Yaklaşık 1 - 1.5 yıl oldu ve memnunum. Hem sakal hem vücut için kullanıyorum. Sakalları kestikten sonra başlıkları kullanarak yüzüm için de düzeltmeler yapıyorum. Başlıkların görsellerinde sağ en üstteki başlık sıfıra yakın almakta.

Philips 7000

Merhaba, Philips 7000 tıraş makinesi kullanıyorum. Yaklaşık 1 - 1.5 yıl oldu ve memnunum. Hem sakal hem vücut için kullanıyorum. Sakalları kestikten sonra başlıkları kullanarak yüzüm için de düzeltmeler yapıyorum. Başlıkların görsellerinde sağ en üstteki başlık sıfıra yakın almakta.

Philips 7000
Gözüm buna takıldı benim de başka da yok gibi hocam yanakları almak için başlık mevcut mu ve şarjı kaç saat gidiyor tahmini sakal için 3 kere alır mı

Tek şarjla 3 kere sakal alırsınız hocam. Şarj olma süresi de kısa zaten. Yanklar için ben dediğim başlığı kullanıyorum. Tertemiz yapıyor. 3-4 günde bir 2dk'da tekrar temizleyip geçiyorum. Büyük kolaylık. Başlıkları makineyi vs suda yıkaması da kolay ve temiz oluyor. Yıkadıktan sonra kurutmayı unutmayın özellikle suyunuz kireçliyse. Saç için başlıklar da var ama gereksiz benim için.

Tek şarjla 3 kere sakal alırsınız hocam. Şarj olma süresi de kısa zaten. Yanklar için ben dediğim başlığı kullanıyorum. Tertemiz yapıyor. 3-4 günde bir 2dk'da tekrar temizleyip geçiyorum. Büyük kolaylık. Başlıkları makineyi vs suda yıkaması da kolay ve temiz oluyor. Yıkadıktan sonra kurutmayı unutmayın özellikle suyunuz kireçliyse. Saç için başlıklar da var ama gereksiz benim için.
başlıksız hali ne kadar kısa kesiyor hocam 0.5 mi yoksa daha mı temiz alıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hassas adımlar dediği mod ne onu anlamadım 0.2 alıyor diyor

Eywallah hocam benim için önemli olan sakal ve yanakları temiz alması birde vücut var saçı pek kullanmıyorum 3'ünü yapıyorsa temiz sıkıntı olmaz attığınızı alacağım büyük ihtimalle

başlıksız hali ne kadar kısa kesiyor hocam 0.5 mi yoksa daha mı temiz alıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hassas adımlar dediği mod ne onu anlamadım 0.2 alıyor diyor
0.5 diye biliyorum hocam, hassas adımlar derken il yazdığım cevaptaki dediğim başlık olabilir.

Geri